ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ!

πηγή: Intime
 

Έπεσε κλάμα. Από γάβρους για το «άδοξο» τέλος του Φουστέρ, του καλού παιδιού στον Ολυμπιακό. Και βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι αντιολυμπιακοί να πουν τα δικά τους γι' αυτό το βρώμικο σωματείο που μια ζωή πορεύεται στην ατιμία. Τέτοια.

Οπωσδήποτε υπάρχει η ανθρώπινη διάσταση, με περισσή συγκίνηση, για τον Ισπανό, ενός αθόρυβου ανθρώπου, με συνείδηση στις αξίες του συνόλου, με συμπεριφορά υποδειγματική ως επαγγελματία. Να πάμε, όμως, και στα βαθειά νερά.

Απευθύνομαι στους γάβρους εκείνους που ήθελαν ακόμα τον Φουστέρ, διότι στα έξι χρόνια ήταν ο ορισμός του «στρατιώτη» της ομάδας. Σεβαστή η άποψη, αν και διαφωνώ. Μια ΠΑΕ δεν έχει ανάγκη από καλά παιδιά, μόνον επειδή είναι καλοί χαρακτήρες. Πρώτο μέτρο είναι πόσο αξίζει ο παίκτης, πόσο τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Παρακάτω. Δεν μου λες, σε παρακαλώ, κύριε γάβρε, ενδιαφέρεσαι να είναι «καλό παιδί» και ο πρόεδρος της ομαδάρας σου; Να το πω αλλοιώς. Θα αντιδράσεις δημόσια, θα καταγγείλλεις τον πρόεδρό σου, χθες, σήμερα, αύριο, αν είναι εγκληματίας. Απατεώνας. Της παρανομίας. Του παρασκηνίου. Ή, ο κώδικας ηθικής του οπαδού που σε χαρακτηρίζει αφορά μόνον έναν αληταρά ποδοσφαιριστή.

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ο οπαδός, ο κάθε οπαδός, της κάθε ΠΑΕ, στο όνομα του στενού συμφέροντος της ομαδάρας του κλείνει τα μάτια, ανέχεται σκανδαλωδώς τον μεγαλομέτοχο, ακόμα κι αν αυτός είναι σεσημασμένος κακοποιός.

Συγκεκριμένα πράγματα. Αν αύριο, λέμε αν, αποδειχθεί ότι πράγματι ο Μαρινάκης είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, όπως κατηγορείται, εσύ ο γάβρος ποια στάση θα κρατήσεις. Θα πεις αυτό που έλεγες και στο παρελθόν για άλλους προέδρους. Ότι όσοι θέλουν να βάλουν φυλακή την προεδράρα μας, πολεμάνε τον... Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Κοσκωτάς, ο εφιάλτης του Ολυμπιακού