ΙΒΑΝ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ;

πηγή: Intime
 

Πώς τον κόβεις από φάτσα τον Ιβάν Σαββίδη, ρωτάω. Μόνο κορόιδο δεν θα τον πεις. Σε καμία περίπτωση. Άτομο αυτοδημιούργητο, που ξεκίνησε από το μηδέν, από το μείον μηδέν, και πέτυχε, τότε εξ ορισμού είναι τζίνι. Γάτος. Αετός.

Να σου πω το άλλο. Ο πιο έξυπνος, ο πιο πονηρός, κάποια στιγμή, σε μια φάση θα του πιάσουν τον κώλο. Συμβαίνει. Όχι, όμως, κατά σύστημα να πιάνεται κουρεμένο γίδι αυτός που έκανε περισσότερα λεφτά απ' όσα είχε φανταστεί. Και τα κατάφερε διότι στην πορεία αυτοαποκαλύφθηκε η ικανότητά του στην επιτυχία.

Αν θέλουμε να κάνουμε ταμείο, στην τετράχρονη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, θα πούμε ότι ο άνθρωπος είναι το... θύμα. Φοβερό, ε. Πράγματι απίστευτο. «Κάπου» καταλήγουν τα πακέτα του μεγαλομέτοχου. Δεν τα βάζει στον ανεμιστήρα και γίνονται καπνός. Κάποιοι κονομάνε διότι ο Σαββίδης συνεχίζει χωρίς σκέψη, χωρίς στόχευση να είναι... ανοικτοχέρης.

Να σου πω το μυστικό. Δεν σκέπτεσαι πονηρά. Θα το κάνεις, όμως, αν συνεργαστείς μ' εκείνον που σκορπάει τα λεφτά του. Δεν κατάλαβα, θα πεις, γιατί να μην κονομήσω, που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία.

Περίεργο τραίνο ο Ιβάν. Και κλεμμένα να ήτανε τα λεφτά του, είναι η περίπτωση... επενδυτή, ο οποίος και πιάνεται κώτσος από άτομα λιγώτερο έξυπνα από τον ίδιον, και στον ΠΑΟΚ δεν έχει δικαιολογήσει την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Αγρια μεσάνυχτα έχουν οι οπαδοί στην Ελλάδα