ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ... «ΟΙ ΑΛΛΟΙ» ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

πηγή: Intime
 

Γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Την προσεχή Παρασκευή. Η ημέρα της κρίσεως. Θα φανεί το πρώτο δείγμα της συσπείρωσης που έχουν εξασφαλίσει οι δύο «πλευρές». Πώς αλλοιώς να τις πεις. Όχι, βέβαια, δύο παρατάξεις, δύο κόμματα, δύο ιδεολογίες. Είναι απλά «η πλευρά Μαρινάκη» που στηρίζει τη διοίκηση Γκιρτζίκη, και η πλευρά των «άλλων», Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Το παλιό και το «νέο». Το οποίο «νέο», όσο κι υποστηριχθεί από ενωσιάρχες που εκπροσωπούν το παλιό, θέλει, δεν θέλει έχει μπει στην τροχιά, στη δυναμική του νέου. Του φρέσκου. Του διαφορετικού.

Συνέλευση απολογιστική αυτή της ομοσπονδίας, όχι εκλογική. Οι αντίπαλοι, όμως, έχουν προετοιμαστεί να δείξουν ανοικτά τα χαρτιά τους, αλλά και να κρατήσουν κάποια άλλα... κλειστά, εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Ζήτημα τακτικής.

Αρκετοί πρόεδροι Ενώσεων δέχονται τόσο ισχυρή πίεση, που πλέον δεν γίνεται όπως θα 'θελαν να κρατήσουν... «ουδέτερη» στάση. Παραμύθι «αντικειμενικοί», δηλαδή. Δεν είμαι μαζί σας, ούτε με τους «άλλους». Είμαι και μαζί σας και με τους «άλλους», όμως... προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει οριστικά. Αυτά τα κωλομπαρίστικα δεν περπατάνε σήμερα.

Στόχος να καταδικαστεί η διοίκηση της ΕΠΟ, από την ''άλλη'' πλευρά. Το ''τόξο Μαρινάκη'' τα δίνει όλα να μην καταψηφιστεί ο Γκριτζίκης, ο προσωπικός «μηχανισμός» του οποίου είναι αμελητέος, για πάρτη του προέδρου της ομοσπονδίας κοντράρει τους «άλλους» η πλευρά του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν το παραμύθι