ΤΙΡΗΣ, ΙΒΑΝ... ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

πηγή: Intime
 

Η απόφαση του Αλαφούζου να στείλει τον πιο υψηλόβαθμο υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον κύριο Παναγόπουλο, να συνομιλήσει... «θεσμικά» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γκιρτζίκη, ήταν ένα σοκ στους «συμμάχους» και «συναγωνιστές» για την κάθαρση του πρωταθλήματος συντρόφους Μελισσανίδη και Σαββίδη. Υπ' όψιν ότι τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δεν γνώριζαν τίποτα, δεν είχαν καμία ενημερώση για την... «πρωτοβουλία» του Παναθηναϊκού να γίνει συνομιλητής με τον «υπάλληλο» του Μαρινάκη, όπως θεωρούν τον Γκιρτζίκη.

Ασφαλώς μέχρι χθες Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν κοινό στόχο. Την ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ. Επειδή συμφωνούσαν ότι μ' αυτή τη διοίκηση δεν υπάρχει μέλλον, ένα άλλο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Τελεία και παύλα.

Να σημειώσουμε ότι και οι τρεις «σύμμαχοι», σύμμαχοι με εισαγωγικά, ανεξάρτητα από την κοινή στόχευση, ο καθένας είχε τη δική του «πολιτική» στο χώρο. Έκανε τις δικές του κινήσεις, τις δικές του επαφές. Θεμιτό.

Όχι, όμως, παραμονές της συνέλευσης της ΕΠΟ(!) ο Παναθηναϊκός να συναντά, όχι παρασκηνιακά, αλλά φανερά, τον Γκιρτζίκη κι έτσι, επί της ουσίας να περνάει το μήνυμα στην πιάτσα, ότι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ως αξιόπιστο τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ότι είναι ένας... ηγέτης συνετός, διαλλακτικός, ανοικτός σε κάθε πρόταση εν όψει της νέας σαιζόν.

Σαββίδης και Μελισσανίδης τα 'χουν χαμένα με τον Αλαφούζο. Κομματάκι δύσκολο να κρατήσουν επαφή μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό ποιος πληρώνει το λογαριασμό