ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΡΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!

πηγή: Intime
 

Η κωλομάδα της Πορτογαλίας μ' αυτόν τον «χολερικό» προπονητή έσπασε το ρόδι με γκολ στα τελειώματα της παράτασης κόντρα στην Κροατία και πέρασε στους «8». Μετά από τρεις ισοπαλίες στον όμιλο η ακόμα χειρώτερη Πορτογαλία με αντιποδόσφαιρο... κατάφερε να διασύρει το ποδοσφαιρικό της παρελθόν, αλλά και το μεγάλο αστέρι της, τον Ρονάλντο.

Μια ομάδα που βγαίνει στο γήπεδο με τη αγωνία μη φάει το γκολ. Γιατί αν το ρουφήξουμε θα χρειαστεί να βάλουμε δύο και σ' αυτό το λούκι έπεσε και η Κροατία, και την πλήρωσε τη λέζα.

Οι Πορτογάλοι, λοιπόν, μαζί και ο προπονηταράς τους, σκέτες Φιλιπινέζες του Ρονάλντο, έχουν δύο πράγματα στο μυαλό τους:

1. Να παίζουν αμυντικά
2. Να υπηρετούν τον παικταρά Κριστιάνο.

Το αίσχος. Να περιμένει ο άλλος, ο πολύς Ρονάλντο μπροστά, μη βγει κάποια μπαλιά να την κάνει γκολ. Αυτό είναι το σενάριο της Πορτογαλίας στο Ευρω 2016 και μέχρι σήμερα της βγαίνει.

Έχει δυνατότητες η Πορτογαλία να εκφραστεί ποδοσφαιρικά στο γήπεδο. Να επιβάλλει και τους όρους της. Τα θέλω της. Να, όμως, που παίζει ευνουχισμένα. Και κάνει κακό τόσο στην ομάδα, όσο και στον Ρονάλντο, έναν αληθινά μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ισλανδία έφτυσε κατάμουτρα την Ελλάδα