ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑ 'ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑ!

πηγή: Intime
 

Και πολύ προπονηταράς αυτός ο καινούργιος του Ολυμπιακού, ο Βικτωρ Σάντσεθ. Κι αν λάβεις στα σοβαρά υπ' όψιν σου τις εφημερίδες που απευθύνονται στη γαβροσύνη, τότε πραγματικά ο Μαρινάκης είναι υπόλογος απέναντι στην Ιστορία του πρωταθλητή. Επειδή έξι χρόνια έπρεπε να περάσουν για να ανακαλύψει ο εφοπλιστής τον προπονηταρά.

Και τι δεν λένε, κάθε μέρα για τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σύλβα. Ποια είναι «τα θέλω» του. Τι ζητάει από τους παίκτες. Νέα κόλπα. Ποιος Σύλβα και Μίτσελ. Μία δεν πιάνουν αυτοί μπροστά στον Βίκτωρα. Που ήρθε στον Ολυμπιακό για να δείξει ποιος είναι. Και χωρίς να υπολογίζει κανέναν Μαρινάκη.

Έτσι είναι. Όταν παρουσιάζουν τον καινούργιο ως αφεντικό, ως δικτάτορα, ως κάποιον που αυτός και μόνον αυτός αποφασίζει, είναι σα να μας λένε ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε διάλυση. Ότι δεν προσέλαβε προπονητή η ΠΑΕ, αλλά ο Ισπανός νταηλίκι ανέλαβε την ομάδα.

Εγώ ξέρω ότι η ΠΑΕ επιλέγει προπονητή, με συγκεκριμένα κριτήρια και αναθέτει στον επαγγελματία συγκεκριμένο επίσης έργο. Δεν θα κάνει ό,τι του γουστάρει ο προπονητής, ό,τι του καπνίσει, αλλά δουλεύει σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας.

Οι εφημερίδες του Ολυμπιακού για να δικαιολογήσουν τη διακοπή της συνεργασίας με τον Σύλβα και να επικροτήσουν την επιλογή του Σάντσεθ, παρουσιάζουν κάθε μέρα το ίδιο σκηνικό. Ότι ο Μαρινάκης στο μαγαζί του δεν έχει άποψη, δεν ασχολείται, και έφερε τον κατάλληλο προπονητή για να βάλει μια τάξη, να εφαρμόσει ερήμην της ιδιοκτησίας δικά του πλάνα.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο πρόεδρος δεν λυπάται τα λεφτουδάκια