ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΒΙΚΤΩΡ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

πηγή: Intime
 

Κύτταξε να δεις. Ο δημοσιογράφος δεν είναι ταχυδρόμος. Μεταφορέας. Παπαγαλάκι. Να γράφει ό,τι ακούει. Ό,τι του λένε. Όπως ο άλλος, πολιτικός, πρόεδρος ομάδας, προπονητής, κάνει τη δουλειά του στην επικοινωνία με τον κόσμο, έτσι και ο ρεπόρτερ έχει τη δική του δουλειά. Που δεν είναι να σηκώνει τα χέρια, αυτό το κουτί μου έδωσαν, δεν μ' ένδιαφέρει αν έχει μέσα μια μπόμπα ή ενάμισυ κιλό κόπρανα.

Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις σε ομάδα που άρχισε ήδη την προετοιμασία της. Αυτή τη ροχάλα έριξε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και, γαμώ το στανιό μου, δεν είδα ούτε μία δημοσιογραφική υπογραφή να πιάσει από το αυτί τον αμίγκο Βίκτωρ. Ώπα, ρε μεγάλε.

Ούτε τρεις ημέρες δεν έχει αρχίσει προπονήσεις στην Αυστρία ο Ολυμπιακός. Για φαντάσου τι θα έλεγε ο Ισπανός αν αναλάμβανε τον Ολυμπιακό μετά από ένα μήνα, μετά από δύο μήνες αφ' ότου είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τι εννοεί ο παίκτης; Πως δεν έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη του αν αύριο ο Ολυμπιακός πάθει τη ζημιά, πατήσει την πεπονόφλουδα στα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ. Επειδή δεν πήρε την ομάδα από την... αρχή.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς υψηλές φιλοδοξίες ο προπονητής του Ολυμπιακού