ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!

 

Μεγάλη νίκη της Γαλλίας, με 5-2, επί της αξιαγάπητης Ισλανδίας. Διαφωνώ εκατό τα εκατό. Δεν υπάρχει καμία μεγάλη νίκη, περήφανη και θριαμβευτική.

Αφήστε τις ανοησίες με τα στατιστικά. Καλά και άγια τα στατιστικά, όμως να ξέρεις πού και πότε ρίχνεις την πέτρα, κύριε δημοσιογράφε, κύριε σχολιογράφε της πλάκας. Η Γαλλία, λέει, έκανε ρεκόρ, καμία άλλη σε Ευρω δεν έβαλε 4-0 στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ένα στατιστικό στοιχείο αυτό που σε βγάζει έξω από το γήπεδο! Εκτός πραγματικότητας.

Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας. Πρώτο ημίχρονο πράγματι η Γαλλία πήρε το 4-0. Στο δεύτερο, τι έγινε; Κέρδισε η Ισλανδία με 2-1. Πήρες πρέφα;

Ποια Γαλλία, όταν η Ισλανδία έφαγε τα πιο χαζά γκολ του τουρνουά, το ένα αυτό. Το δεύτερο, η Ισλανδία έκανε δύο γκολ στην Γαλλία, είχε ακόμα 2-3 ευκαιρίες να σκοράρει και δεν της δόθηκε πέναλτυ.

Είναι τόσο της πλάκας ο Ντεσάμπ, ο Γάλλος προπονητής που τα πήρε στο κρανίο; Ο άνθρωπος βρέθηκε εκτός εαυτού, όχι μη χάσει το παιχνιδάκι με τους Ισλανδούς, όσο τα μυρμήγκια που τρύπωσαν στο μυαλό του σκεπτόμενος τον ημιτελικό με την κωλογερμανία.

Μόνον οι αστείοι στα όρια της φαιδρότητας βλέπουν τα 5 γκολ της Γαλλίας απέναντι στην άπειρη Ισλανδία κι όχι την παιδική χαρά στην άμυνα της διοργανώτριας του Ευρώ. Έστω και με απουσίες οι Γερμανοί πρέπει να 'ναι μαλάκες αν δεν καθαρίσουν αυτή την Γαλλία.

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα 2004... μυρίζουν Ουαλία και Πορτογαλία