ΤΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΥΛΒΑ: ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑ!

πηγή: Intime
 

Τυφλή επιλογή ήταν ο Παναθηναϊκός για τον σοβαρό Τζιλμπέρτο Σύλβα, που για πρώτη φορά ανέλαβε προσωπικά όλο το πακέτο των ευθυνών ως γενικός αρχικουμανταδόρος σ' ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές και προπονητές, σε κάθε επίπεδο της ΠΑΕ. Βεβαίως ο Βραζιλιάνος, μια προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως...

...Όπως ο ίδιος ο Σύλβα παραδέχθηκε, όταν δέχθηκε την πρόταση να γίνει το Νο1 άτομο στην ΠΑΕ, υπεράνω και του προπονητή Στραματσόνι, δεν γνώριζε σε ποια ομάδα ήρθε! Ποια, δηλαδή, ήταν η κατάσταση του Παναθηναϊκού σήμερα. Ποιο το υλικό, το ρόστερ, ποιες ήταν οι ανάγκες σε μεταγραφές, ποιοι παίκτες έπρεπε να αδειάσουν τη γωνιά. Και, ακόμα, όπως ο ίδιος ο Σύλβα αναγνώρισε δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Να, γιατί το πρώτο που έβαλε στην ατζέντα του ο Σύλβα, όταν συμφώνησε να έρθει στον Παναθηναϊκό της λαϊκής βάσης κι όχι της πολυμετοχικότητας, ήταν να... ενημερωθεί. Πολύ σωστά. Με ποια λογική να κάνει προτάσεις, όταν δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος ούτε ποια ήταν αγωνιστικά η ομάδα στα τελευταία πρωταθλήματα, ούτε ποιοι οι στόχοι της διοίκησης.

Η φάση της ενημέρωσης μάλλον ολοκληρώθηκε για τον Σύλβα. Μέσα και το ποιό είναι το μπάτζετ της ΠΑΕ εν όψει της νέας σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα Τζιλμπέρτο στον Αλαφούζο, τέρμα οι δικαιολογίες