ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προβλήματα. Καλώστονα και μας άργησε! Μη βαράς, ρε. Το ξέρω ότι όλοι μας έχουμε προβλήματα. Απλά σημειώνω ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν γίνει στριμόκωλα για τον εφοπλιστή. Του φουκαρά του έχουν πέσει μαζεμένα.

Άλλο, δηλαδή, είναι να αντιμετωπίζεις μια εκκρεμότητα, κι άλλο επτά μαζί. Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να είσαι ανοικτός σ' ένα μέτωπο, άλλο σε πέντε. Ύστερα, λάβε υπ' όψιν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι άτομο της δράσης, της κόντρας, κοντραδόρος, μπουκαδόρος, δεν ησυχάζει, δεν βαράει σιωπητήριο σε κάποια φάση.

Δεν νομίζω να έσκαγε αυτό το επεισόδιο ανάμεσα σε Μανιάτη, Τσόρι και Φορτούνη, αν οι παίκτες γνώριζαν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στον Μαρινάκη. Έλα, όμως, που υπάρχει η αίσθηση ότι ο πρόεδρος σα να απομακρύνεται από την ομάδα. Κάτι οι πληροφορίες ότι αγόρασε την Νότιγχαμ, κάτι οι μετρημένες μεταγραφές, όχι το όργιο νέων παικτών που ερχόντουσαν κάθε καλοκαίρι.

Γιατί να μη συμβαίνει αυτό που μου είπανε. Ότι, δηλαδή, τσακώθηκαν οι τρεις παίκτες επειδή απουσιάζει η γάτα. Γι' αυτό χορεύουν τα ποντίκια. Ποια γάτα; Ο φόβος του προέδρου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί είναι καλύτερος του Τσόρι ο Φορτούνης