ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ!

πηγή: Intime
 

Προκρίνεται στον τελικό η Πορτογαλία και ο πάντα σκοτεινιασμένος και με βαρύ κεφάλι Φερνάντο Σάντος ρίχνει το παραμύθι του. «Σκέπτομαι τους Έλληνες». «Αγαπάω τους Έλληνες». «Ευχαριστώ τους Έλληνες που με στηρίζουν».

Μπράβο στον Σάντος, λένε όλοι οι μαλάκες στην Ελλάδα. Στη χώρα της μαλακίας. Με τον λαό που τόσο εύκολα καταπίνει αμάσητο το κάθε παραμύθι του κάθε πονηρού, πολιτικού κι όχι.

Τελειώνει ο τελικός κι ο όχι πρώτης γραμμής Ευρωπαίος προπονητής, ο Φερνάντο Σάντος που δικαιολογημένα αμφισβητείται στην πατρίδα του, και πάλι σπατουλάρει λόγια καλά για τους μαλάκες, για τους Έλληνες. Συνεχίζει το μπαλαμούτι ο άνθρωπος, δηλαδή. Γιατί;

Είναι η «απάντηση» του προπονητή της Πορτογαλίας στους Πορτογάλους. Που δεν τους αρέσει ο τρόπος που παίζει η εθνική τους ομάδα. Κι έχουν δίκαιο οι άνθρωποι. Κι έχουν κάθε λόγο αυτοί, όχι οι Έλληνες, να μην είναι ευχαριστημένοι από την εθνική Πορτογαλία. Για να μην τρελαθούμε.

Πήρες πρέφα το σότο του Σάντος; Μετά την κατάκτηση του Ευρώ βγαίνει από επάνω. «Αντί να με στηρίζετε εσείς» λέει με τα καλά του λόγια για τους Έλληνες «με στηρίζουν, με γουστάρουν οι ξένοι».

Πήρα πρέφα ,να λες. Ότι αυτός ο κλαψομούνης στη φάτσα Σάντος «χρησιμοποιεί» τους Έλληνες, για να τη βγει από αριστερά στους Πορτογάλους. Ξυπνείστε. Δεκτόν να είστε λίγο μαλάκες. Όχι και καπετάν μαλάκες.

Διαβάστε ακόμα:

Ηθοποιός για όσκαρ ο Ρονάλντο