ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ: ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

πηγή: Intime
 

Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη, είπε ο Αντρέας Στραματσόνι στην πρώτη του «επίσημη» επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας. Έτσι είναι. Δεν «μίλησε» στους δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού, αλλά μέσω αυτών στους οπαδούς. Και το είπε, μια και δυο και τρεις φορές, άλλο αν δεν το ανέδειξαν οι συνομιλητές του. Οι ρεπόρτερ.

Βασικός στόχος το γιουρόπα. Πρώτα αυτό και μετά το πρωτάθλημα. Μιλάει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και, βέβαια, δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, προσωπικές επιθυμίες. Δεν θα πει αύριο άλλα πράγματα ο Αλαφούζος και ο Τζιλμπέρτο Σύλβα.

Το πλάνο που δουλεύει ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην διάκριση, στην οπωσδήποτε κατ' αρχήν πρόκριση στους ομίλους του γιουρόπα. Όχι να κτυπήσει πρωτάθλημα, όχι να πάει καλύτερα από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Όχι, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός θα αδιαφορήσει για το πρωτάθλημα, όμως κύριος στόχος, όπως τόνισε και ξανατόνισε ο Ιταλός είναι τι ψάρια θα πιάσει η ομάδα στην Ευρώπη. Γιατί; Πρώτα-πρώτα γιατί ο Παναθηναϊκός «χρωστάει» στους οπαδούς του αυτό που έχουν ανάγκη. Να ρεφάρουν την ταπεινωτική παρουσία στην Ευρώπη. Να μην ξαναφάνε στη μάπα άλλη Καμπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Μανιάτης, Τσόρι πλακώθηκαν με Φορτούνη