Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΛΑΘΗ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

πηγή: Intime
 

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται να κάνεις διάψευση για κάτι που γράφτηκε. Ακόμα κι αν είναι ψέμα. Έτσι λέω εγώ.

Λέμε «δημόσιο πρόσωπο» εκείνο το οποίο έτσι κι αλλοιώς αναφέρεται συχνά, πυκνά από τα μήντια. Πολιτικός, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, αθλητής.

Από την άλλη, αν κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει διάψευση έχει κάθε δικαίωμα. Αρκεί να μη ψεύδεται στην... διάψευσή του. Αρκεί να μην προσπαθεί να αρνηθεί κάτι το οποίο συνέβη.

Γιατί κάποιος διαψεύδει ένα γεγονός. Κάτι που έγινε. Κάτι που δεν το φαντάστηκε αυτός που το έγραψε. Επειδή δεν έχει σεβασμό στα μήντια. Επειδή τα θεωρεί αναξιόπιστα. Όπως δεν υπολογίζει τον κόσμο. Ό,τι του σερβίρεις το καταβροχθίζει, αμάσητο. Πιθανόν να έχει δίκαιο.

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Έγραψα για επεισόδιο του Καλάθη με τον Αντετοκούνμπο. Το διέψευσε ο Καλάθης, ότι δεν έγινε τίποτα. Κι όμως έγινε!

Όποιος διάβασε το σχετικό κείμενο του αποδυτηριάκια κατάλαβε ότι το επεισόδιο αναφέρθηκε περισσότερο για να θίξει τη μασονική συμπεριφορά των δημοσιογράφων, που σε κάποιες περιπτώσεις συνηθίζουν να σιωπούν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπουρούσης έσβησε στη φωτιά Καλάθη - Αντετοκούμπο