Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Μετά από έναν αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, το 2011, όπου είχαν προκύψει οι γνωστές στην ατζέντα των συναντήσεων των δύο ομάδων χυδαιότητες στο γήπεδο ο, τότε, μπασκετμπωλίστας των φιλοξενούμενων Γιάννης Μπουρούσης είπε «Δεν πρόκειται ποτέ να παίξω στον Παναθηναϊκό». Αλήθεια, έχει καμία αξία; Καμία σημασία εκείνη η δήλωση; Όχι, βέβαια.

Πάνω στα νεύρα του, φορτισμένος με τη λήξη ενός χαμένου ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ, ο επαγγελματίας έβγαλε αυθόρμητα μία κουβέντα. Έλα, όμως, που την ανέσυραν από το παρελθόν για να δείξουν την... ασυνέπεια του Μπουρούση.

Ασόβαρα πράγματα. Το σοβαρό είναι να τη σνομπάρει κάποιος τη «δήλωση» «Ποτέ δεν θα πάω στον Παναθηναϊκό». Άντε, το πολύ να την περάσεις στα ψιλά. Όπως και το άλλο. Όταν υπέγραψε προχθές στον Παναθηναϊκό και είδαμε τίτλους «Μ' έπεισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος». Μα, είναι δυνατόν να τις παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις γελοιότητες;

Στην πραγματικότητα δεν είναι εκτεθειμένος ο κάθε Μπουρούσης που έλεγε «Ποτέ Παναθηναϊκός» και πάει στον... καταραμένο αντίπαλο του Ολυμπιακού, αλλά τα μήντια που προβάλλουν εντυπωσιακά κουβέντες άξιες για χλευασμό. Όπως ο άλλος, ο Καπίνο, που μας γνωστοποίησε ότι πιτσιρικάς ήταν γάβρος, όμως παρ' ό,τι γεννήθηκε στον Πειραιά είχε πάει 13 χρονών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπουρούσης δεν ντράπηκε το μπόι του;