ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ;

πηγή: Intime
 

Δεν είναι είδηση ότι σήμερα Τετάρτη παρουσιάζεται στο στρατό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η είδηση θα ήταν να μη φορέσει το χακί ο Έλληνας πολίτης με το νιγηριάνικο όνομα Αντετοκούνμπο. Επίσης σήμερα, μαζί με τον 22χρονο Γιάννη θα καταταγεί στα τεθωρακισμένα και ο αδελφός του, ο 24χρονος Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Περισσότερο συμβολική θα είναι η «θητεία» στον ελληνικό στρατό του Αντετοκούνμπο. Επόμενο. Δεν είναι απλά επαγγελματίας μπασκετμπωλίστας, αλλά γράφει καριέρα με χρυσό μεροκάματο στο ΝΒΑ.

Αυτός που αποφεύγει να πάει φαντάρος στιγματίζεται σ' όλη του τη ζωή. Μιλάμε, βέβαια, γι' αυτούς που φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο σημαίνοντα στη δημόσια ζωή της χώρας. Πολιτικός, δήμαρχος, υπουργοί, κάποια υψηλή κρατική θέση.

Πάντα υπάρχουν τρόποι να αποφύγει κανείς τον στρατό. Ακόμα και για λόγους «ψυχολογικούς», με «χαρτί τρελού». Όχι, όμως, από κάποιον που στο μέλλον αμφισβητηθεί ο πατριωτισμός του, η αγάπη του για την Ελλάδα.

Ανοιχτός(!), λοιπόν, ο δρόμος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πολιτική. Είναι ελληνόπουλο, υπηρετεί την πατρίδα και ως παίκτης της εθνικής ομάδας και ως οπλίτης σε πλήρωμα τανκ. Έχει κάθε δικαίωμα να γίνει αρχηγός κόμματος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα βάλουν λουκέτο συο υπουργείο αθλητισμού;