ΓΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ένα καφενείο εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη με τις φανέλες του Ολυμπιακού, κόντρα σε κάποια εβραϊκή ομάδα εκτός ευρωπαϊκού χάρτη. Ένας Ολυμπιακός σκέτη απογοήτευση, μία απέραντη θλίψη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά ο πρωταθλητής ήταν ένα σκάνδαλο, με το παιχνίδι του και δεν σου επιτρέπει ούτε να τον δικαιολογήσεις για τα μαύρα του χάλια. Τι, αλήθεια μπορεί να συμβαίνει στον μόνιμο πρωταθλητή που κυκλοφορεί με απαιτήσεις ευρωπαϊκής διάκρισης.

Το 0-0 φοριέται μόνο στον Ολυμπιακό, όχι στην αντίπαλό του από το Ισραήλ. Που δεν έχει καμία τύχη στη ρεβάνς. Αν, βέβαια, αντιμετωπίσει τον κανονικό Ολυμπιακό.

Για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα, κι όχι η πρόκριση που μπορεί να την πάρει πιο εύκολα απ’ ό,τι στο Καραϊσκάκη. Γιατί;
Αλλάζουν τα κόζα στη ρεβάνς για αυτή την χαμηλού αιθερικού ομαδούλα, την Μπερ Σεβά όταν μετά το 0-0 θα υποχρεωθεί στο επαναληπτικό ματς να διευκολύνει τον Ολυμπιακό.
Ευτυχώς που δεν έφαγε γκολ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός. Ο αγνώριστος Ολυμπιακός. Ο ασύνδετος. Ο ασυντόνιστος. Τι συμβαίνει. Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Συμβαίνει κάτι, ή να θεωρήσουμε ότι τυχαία και συμπτωματικά ο Ολυμπιακός συνελήφθη εκτός τόπου, χρόνου και στόχου του τσάμπιονς ληγκ.

Ο πρώτος ιεραρχικά υπεύθυνος, ο μεγαλομέτοχος Μαρινάκης αντέδρασε εντελώς παλαιοκομματικά. «Μη γυρίσετε πίσω από το Ισραήλ, τραβάτε κατ’ ευθείαν στα σπίτια σας, αν δεν φέρετε την πρόκριση» απείλησε τους ποδοσφαιριστές. Για τον προπονητή του ο εφοπλιστής δεν είπε τίποτα. Παράλειψη! Η μεγαλύτερη ντροπή του χθεσινού Ολυμπιακού ήταν ο Βίκτωρ Σάντσες.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Ισπανός προπονητής σχεδόν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού επειδή κράτησαν το… μηδέν στην άμυνα. Και από την άλλη τοποθέτησε στο επίπεδο της βιτρίνας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτήν την Μπερ Σεβά Χαποέλ.

Αυτά που είπε μπροστά στην κάμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ περισσότερο από πρόκληση. Αντί να απολογηθεί για το πόσο λιπόθυμη ήταν η ομάδα του ο Σάντσες μας διαφώτισε ότι η ομάδα του Ισραήλ είναι… δύσκολο αντίπαλος, πολύ καλή στο πρωτάθλημά της και ότι δέχεται πολύ λίγα γκολ. Γι’ αυτήν την Μπερ Σεβά μιλούσε και όχι την Μπαρτσελώνα και την Μπάγερν.

Απίστευτο. Τρόμαξε από την Χαποέλ Μπερ Σεβά ο προπονητής της ομάδος που υποτίθεται αισιοδοξεί να προχωρήσει πέρα από τους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Ολυμπιακός λένε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός