ΕΣΚΑΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ

πηγή: Intime
 

Ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ναι, κύριε. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δικαιούται να έχει ομάδα στο τσάμπιονς ληγκ κι όχι το σλοβένικο για παράδειγμα; Ο Ολυμπιακός, ο μόνιμος πρωταθλητής, ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες στο Ισραήλ κι έχασε 1-0. Και ο ΠΑΟΚ έπεσε μαχόμενος σε 180 λεπτά απο τον Αγιαξ του μεγάλου ονόματος και περιορισμένου πλέον διαμετρήματος. Με συνολικό σκορ 2-3 έμεινε εκτός.

Φυσιολογικά ήταν τα αποτελέσματα που έκατσαν στις ρεβάνς. Οπως μπορούσαν να περάσουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έτσι μπορούσαν να αποκλειστούν. Και συνέβη το δεύτερο για να υπογραμμίσει την ανάγκη που υπάρχει να ασχοληθούν αυτές οι δημοφιλείς στα μέρη μας ομάδες με το πρωτάθλημα. Οχι για το πως θα το εξασφαλίσουν, αλλά πώς θα το φτιάξουν.

Η 15η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA είναι κολακευτική. Ναι, κύριε. Είσαι πιο μπουρδέλο, από κάποια πρωταθλήματα που είναι από κάτω. Το γεγονός ότι κάποτε ήσουν στην έβδομη θέση της λίστας δεν λέει τίποτα. Περίπου την ίδια εποχή το χρηματιστήριο αξιών Αθηνών είχε ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες μονάδες. Σήμερα έκλεισε στις 551,61.

Μιλάμε για φούσκες κύριε, αν με καταλαβαίνεις. Για να λέμε αλήθειες, κι όχι να κοροϊδευόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν χάνει ποτέ το λιοντάρι από το ποντίκι