ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

πηγή: Intime
 

Τα είπε ο άνθρωπος με το νι και με το σίγμα. Δεν χρειάζομαι να μάθω αν ο Σίλβα έφυγε γιατί δεν του κάνανε μεταγραφές ή επειδή τον είχε πειράξει το κλίμα στην Ελλάδα και πάθαινε συχνά κόψιμο. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Την αλήθεια που με ενδιαφέρει την είπε ο «αναβαθμισμένος» αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κύριος Κουντούρης.

«Του εξηγήσαμε ότι η ομάδα παίζει όλη τη χρονιά σε ένα μήνα και του εξηγήσαμε ότι δεν θέλουμε πολλές αλλαγές γιατί η ομάδα είναι έτοιμη», είπε ο κύριος Κουντούρης αναφερόμενος στον Βίκτορ. Και τι έκανε αυτός; «Παρότι συμφωνήσαμε είδαμε άλλα πράγματα. Η ομάδα να αλλάζει το σύστημά της μέσα στο παιχνίδι και παίκτες να αλλάζουν θέση».

Μάλιστα κύριε. Ειπώθηκαν επισήμως αυτά τα πράγματα. Με λίγα λόγια, στον Ολυμπιακό πήρανε προπονητή και του είπανε τι σύστημα να παίξει και που να βάζει τους παίκτες. Και για να έχουμε καλό ερώτημα ρε, παλικάρια, τι τον θέλατε τον προπονητή; Αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να την κάνει κι ο Καραπαπάς, ας πούμε. Εχει το παράστημα και τα κυβικά.

Αποκαλυπτικός ο κύριος Κουντούρης για το σκεπτικό που έγιναν όσα έγιναν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Με τέτοιο σχεδιασμό δεν είναι έκπληξη ο αποκλεισμός από κάποια Μπερσεβά.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε Πάουλου Μπέντου ούτε Πάολο Μπέντο