Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η... «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» ΤΟΥ 3-0

πηγή: Intime
 

Είναι κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ το 3-0 εκτός έδρας επί της Δυναμό Τυφλίδας. Κατ’ αρχήν θέτει ένα τεράστιο και πολύ ανοικτό ερωτηματικό. Θα υπάρξει η καλή συνέχεια σε μια ομάδα, αναφέρομαι βέβαια στον ΠΑΟΚ, η οποία οφείλει στον κόσμος της υψηλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και εκτός συνόρων.

Μη λησμονούμε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μικρό εκτόπισμα στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Και έχει τη σημασία της να τονιστεί, μάλιστα μετά το 3-0 στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Πέραν, λοιπόν, από την όποια καλή παρουσία τούτη τη σαιζόν στο γιουρόπα καπ, ο ΠΑΟΚ έχει ανοικτούς λογαριασμούς στην Ελλάδα. Στο πρωτάθλημα. Χρωστάει στους οπαδούς του ένα τίτλο πολύ περισσότερο από τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα.

Το 3-0 είναι εύκολο να… ξεχαστεί. Μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό, άλλωστε. Σε μεμονωμένες και πολύ αραιές επιτυχίες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα επενδύσει, λοιπόν, η ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη σε αυτό το 3-0; Θα αξιοποιήσει αυτό το εκτός έδρας αποτέλεσμα; Ιδού το ερώτημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ με 3-0 εξέθεσε... τον Ιβιτς!!!