ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!

πηγή: Intime
 

Ποια είναι η Αυγή, αναρωτήθηκε η ολυμπιονίκις στο κοντάρι Κατερίνα Στεφανίδη. Δικαιολογημένα. Από πού και έως πού μια Ελληνίδα που ζει στο εξωτερικό να γνωρίζει μια εφημερίδα που πουλάει χίλια, δύο χιλιάδες φύλλα την ημέρα, κι αυτά τα αγοράζουν τα μέλη του κόμματος.

Έλα, όμως, που η «Αυγή» είναι το κομματικό όργανο του κυβερνώντος Σύριζα. Άλλο φοβερό αυτό. Το κόμμα που ψηφίστηκε πρώτο εκδίδει εφημερίδα που έχει την ίδια κυκλοφορία, όπως όταν ο σύριζας ήταν στο 4%.

Γράφτηκε στην Αυγή ότι οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Στεφανίδη και σία συμμετέχουν σε αγώνες κάθε χρόνο, κάθε δύο χρόνια. Κάτι τέτοιο. Σα να υπονοεί η εφημερίδα ότι οι ολυμπιονίκες, τέλος πάντων όσοι κυνηγάνε τις υψηλές διεθνείς διακρίσεις, δεν είναι πραγματικοί αθλητές, δεν κάνουν αθλητισμό για τον αθλητισμό, αλλά «επαγγελματικά», στοχευμένα, επιλέγουν αγώνες μόνο για να πάρουν μετάλλια, δηλαδή να κονομήσουν. Κάτι τέτοιο, κάπως έτσι το εννοεί η Αυγή, αν δεν πέφτω έξω.

Κατ' αρχήν είναι κουφό να ασχολείται η Ελλάδα με κάτι που γράφει μια εφημερίδα με τόσο περιορισμένη κυκλοφορία. Όπως, σύμφωνα με το πνεύμα της Αυγής, θα έπρεπε να ασχολούμεθα όχι με την Κατερίνα Στεφανίδη, που εμφανίζεται κάθε 4 χρόνια, αλλά με την Κατερίνα Στικούδη. Που έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στη δημοσιότητα, είναι και πιο γκόμενα, άλλο ότι δεν πηδάει πήχυ με το κοντάρι.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, που πήρε το χρυσό, ποια είναι; Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Δεν νομίζω να την γνώριζαν πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, περισσότεροι από το μισό τα εκατό των Ελλήνων. Αυτό δεν μειώνει την ίδια. Απλά αποτυπώνει μια πραγματικότητα.

Δεν πουλάει μια πρωταθλήτρια του στίβου. Κακώς. Συμβαίνει, όμως. Η καθημερινή, η συστηματική ασχολία της κυρίας Στεφανίδη δεν έχει εμπορικότητα. Κακώς. Συμβαίνει, όμως. Μόνον αν πάρει το μετάλλιο σε ολυμπιακούς αγώνες, σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, μόνο τότε τα μήντια θα την θυμηθούν. Χωρίς να ασχοληθούν μαζί της!!! Απλά θα σταθούν στη νίκη. Το τελευταίο που θα κάνουν είναι να προσεγγίσουν το αγώνισμά της, δηλαδή να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η νίκη μετράει για τον κόσμο, για τα ΜΜΕ. Και για τους πολιτικούς. Πρώτη θέση η Παπαρίζου στην ευρωβίζιον; Σημασία έχει η νίκη στο τραγουδι, στο ποδόσφαιρο, στο στίβο, όπου. Όλοι οι επίσημοι θα πουν μπράβο. Στον Σάκη Ρουβά, τον Πετρούνια, την Στεφανίδη, η όποια Στεφανίδη είπε «Ποια είναι η Αυγή;». Και η Αυγή, που παρ' ό, τι έχει το 1% των πωλήσεων εκπροσωπεί τον λαό, έχει αναρωτηθεί πρώτη «Ποια είναι η Στεφανίδη;».

Διαβάστε ακόμα:

Οι τζάμπα μάγκες του σαβουρόμαγκα Κοντονή