ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ... «ΑΛΛΟΝ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Να ξέρουμε για ποια ομάδα μιλάμε. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός της Ιστορίας του, όχι της φαντασίας κάποιων. Κι όχι εκείνων που με στραβισμό και όποιων άλλων οφθαλμολογικών προβλημάτων βλέπουν ό,τι θέλουν. Και αρκούνται στο αποτέλεσμα. Στη νίκη. Στην πρόκριση.

Ο σημερινός Παναθηναϊκός, κακά τα ψέματα, δεν έχει σχέση με το DNA του. Έχει κερδίσει 3-0 την Μπρόνμπι και στη ρεβάνς βγήκε στο γήπεδο με 8-9 αμυντικούς. Είμαστε σοβαροί;

Ασφαλώς και δεν είμαστε σοβαροί όταν... νοιώθουμε ικανοποιημένοι με τέτοιον αμυντικό Παναθηναϊκό, καμία σχέση με το παρελθόν του, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Και να λάβει υπ' όψιν του ο αντικειμενικός παρατηρητής ότι σήμερα, σαιζόν 2016-17, ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του πολύ καλούς παίκτες στη μέση και μπροστά. Λοιπόν;

Του πούστη! Όταν ο Παναθηναϊκός με... Μπρόντμπι παίζει τόσο φοβιτσιάρικα, τόσο παθητικά, όπως πριν 40 χρόνια μια ελληνική ομάδα της επαρχίας στην παρθενική της ευρωπαϊκή εμφάνιση, τότε οι Αλαφούζος, Τζιλμπέρτο και Στραματσόνι στοχεύουν να φτιάξουν έναν... άλλον Παναθηναϊκό. Ό,τι αρπάξουμε από τα ψιλά του γιουρόπα καπ.

Δεν στέκομαι στις τρεις νίκες και στην καμία ήττα με Αϊκ Στοκχόλμης και Μπρόντμπι Κοπεγχάγης. Με δύο ομάδες που δεν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον Παναθηναϊκό. Στέκομαι στο ότι η ομάδα με τους ίδιους συγκεκριμένους αντιπάλους από Σκανδιναβία μεριά έπρεπε να «εκπαιδευτεί». Με βάση το καλό υλικό στα χαφ και στους προωθημένους. Και με στόχο το κάτι περισσότερο, σύμφωνα με τον ορίζονται του Παναθηναϊκού της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο Παναθηναϊκός ανα ξεχάσει την Ευρώπη