ΚΑΚΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

πηγή: Intime
 

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να αρχίζει το πρωτάθλημα. Γιατί αυτός ο πολύ της πλάκας υφυπουργός, Κοντονής Σταύρος στο όνομα, έδωσε το πράσινο φως.

Χθες Σάββατο ορίστηκε η πρεμιέρα και ήδη, λίγα 24ωρα πριν, ο Νο2 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο αντιπρόεδρος του Παναγόπουλος έριξε τη ντουφεκιά: «Με Παππά, Μάνταλο, Σπάθα, Αρετόπουλο δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα...». Στο ίδιο μήκος κύματος είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Τίποτα δεν άλλαξε από τότε που ο Κοντονής Σταύρος αποφάσισε να αναβάλλει το πρωτάθλημα. Το έκανε γι' αυτούς τους συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι παραμένουν ζωντανοί και εφιαλτικοί. Ο υφυπουργός, όμως, κάνει την πλάκα του. Κι όταν διακόπτει το πρωτάθλημα κάνει την πλάκα του, κι όταν το ξαναρχίζει. Και επειδή κάνει την πλάκα του θα το ξαναδιακόψει.

Τότε, γιατί ο Κοντονής ξανάρχισε το πρωτάθλημα; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή κάνει την πλάκα του. Κάνει κι αυτός το παιχνίδι του.

Ο Παππάς είναι αυτός που είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και αγνόησε στο 88 κλασικό πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων. Έτσι κάηκε για μια φορά ακόμα η Τούμπα. Ο Παππάς που δεν είχε τα άντερα να διακόψει το ντέρμπυ στην Τούμπα όταν από την εξέδρα κοπάνησαν με εμφιαλωμένο νερό τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Δεν θέλετε τον Παππά; Να, όμως, από... πίκα, η ΕΠΟ τον όρισε τις προάλλες στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Ο Κοντονής, όμως, έχει πάρει... εγγυήσεις της πλάκας από τους ισχυρούς του χώρου και γι' αυτό έστειλε πάλι τις ομάδες στη σέντρα. Είπαμε. Κάνει την πλάκα του ο συριζαίος. Βρίσκει και κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Εφυγα από το μπουρδέλο, είπε ο Ντουρμάζ