ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΟ 6-1 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός από το πρώτο κιόλας σαββατοκύριακο πήρε κεφάλι στη βαθμολογία. Όχι είμαστε ίσα κι όμοια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που έκαναν 3-0 και 4-1. Ο θρύλος επιτόπου τους έκοψε τη... φόρα, με το 6-1 στη Βέροια.

Έπαιξε στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος η Βέροια; Άλλο πάλι κι αυτό! Από την 3η αγωνιστική ξεκίνησε το έργο, όμως η πλαστογραφία είναι ότι η ομάδα που κατέβηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δεν έχει πάρει άδεια. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, είτε είναι κυβέρνηση ο φούφουτος, είτε ο ξεσκούφωτος Καραγκιόζης.

Άντε να το δεχθούμε μετά από ένα αλφα διάστημα να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα μια ομάδα διότι έμεινε από καύσιμα, από λεφτά, διότι πιάστηκε για δωροδοκία, διότι έστησε ματς, διότι αποδείχθηκε μια ματσαραγκιά της. Αυτά έχουν συμβεί. Να ξεκινήσει, όμως, το πρωτάθλημα και ομάδα που ακόμα στα χαρτιά δεν είναι οκέυ, για πρώτη φορά συμβαίνει.

Μαϊμού, λοιπόν, το 6-1 του Ολυμπιακού. Χάνει και το χατ-τρικ ο φουκαράς ο Ιντέγε, αλλά και ο Ολυμπιακός το 6-1, που θα γράψει μόλις 3-0, αν όπως αναμένεται αποκλείσουν την Βέροια στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ΠΑΟΚτσήδες «υποψιάζονται» Μελισσανίδη και Αλαφούζο!!!