ΧΑΙΡΕ ΑΛΕΞΗ! Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΓΙΑ!

πηγή: Intime
 

Θέλουμε ένα νέο επεισόδιο τύπου Κούγια-Ντεγκρά όπως έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μιλάω στο όνομα των Ελλήνων φιλάθλων, που ψοφάνε για κάθε είδους βαβούρα. Έλα, μωρέ, να μην κρυβόμαστε. Ποιο ποδόσφαιρο! Η πρόφαση είναι το ποδόσφαιρο, αυτό που γουστάρουμε είναι ο τζερτζελές.

Την περασμένη αγωνιστική μέχρι το τελευταίο ματς της ημέρας, που έγινε Δευτέρα, φοβήθηκε ο κόσμος μήπως ο σύριζας έκανε το θαύμα του. Ένα αγνώριστο πρωτάθλημα, σου λέω. Ούτε μια διαμαρτυρία για την διαιτησία. Πέρασαν στο ντούκου τα κοράκια. Όλα κύλησαν κυριλέ.

Μέχρι να βγει στη σέντρα της δημοσιότητας ο Αλέξης Κούγιας. Και να κλέψει την παράσταση. Με το χαστούκι που έδωσε, που δεν έδωσε στον τερματοφύλακα της Λάρισας, τον Ντεγκρά. Αποκαταστάθηκε η τάξη! Επιτόπου φτιάχτηκε το γνωστό σκηνικό. Αυτό που επιζητά η εξέδρα των φιλάθλων, που δεν πάνε στο γήπεδο.

Να πέφτουν κατηγορίες. Καταγγελίες. Μπινελίκια από πρόσωπα επώνυμα. Να παίζει μια ανακατωσούρα. Αυτά θέλουμε. Να γίνεται κλήρωση στην Β' εθνική και να μπουκάρουν κουκουλοφόροι να τα σπάνε όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός πήρε το Αργυρόκαστρο!