ΜΟΝΟΝ «ΑΔΕΛΦΗ» ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Μέχρι εκεί έφθασε το έργο. Ο Μαρινάκης με δημόσια τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να χαρακτηρίζει «θηλυκή», μάλιστα «ξεδιάντροπα θηλυκή» τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου. Δεν ξανάγινε στην Ιστορία. Ποτέ.

Εντάξει, ο Μαρινάκης δεν τον είπε «αδελφή», ούτε «αδερφή», δηλαδή άνδρα θηλυπρεπή, έναν παθητικό ομοφυλόφιλο τον Αλαφούζο. Του καταλόγισε συμπεριφορά θηλυκή και υστερική.

Δεν λες κάποιον πούστη, του λες ότι έχει πούστικη συμπεριφορά. Δεν είναι το ίδιο. Σίγουρα. Τι, όμως, υπονοεί ο άλλος που το διαβάζει. Τι θέλεις εσύ να υπονοήσει ο άλλος;

Την άλλη φορά, στα γραφεία της σούπερ ληγκ ο Μαρινάκης πέταξε εμφιαλωμένο νερό στον Αλαφούζο. Τι θα έλεγαν οι πολύ προχωρημένοι στον τζιβανόκοσμο, στην πουστοσύνη, αν έβγαζε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και χαρακτήριζε «αντρομανή» τη… συμπεριφορά του Μαρινάκη.

Τι θα πει «αντρομανής»; Όχι, βέβαια, ο πολύ άνδρας, ο κάργα αρσενικός. Θα πει για μεν την γυναίκα ότι είναι νυμφομανής, για δε τον άνδρα ότι έχει ερωτική μανία προς τους άνδρες. Και ακόμα θα πει ο «κίναιδος».

Παίζουμε με τις λέξεις; Μα, τι μου λες! Ο κόσμος όλος κινείται με το κρυφτό των λέξεων. Ζούμε στους αιώνες του φασισμού των λέξεων. Παγκόσμιοι ηγέτες, επιφανείς τρομοκράτες, αρχηγοί θρησκειών κάνουν παιχνίδι με τις λέξεις. Δεν λένε στα ίσα αυτά που θέλουν να πουν και τα υπονοούν με τις λέξεις.

«Θηλυπρεπή συμπεριφορά» έχει ο Αλαφούζος κατά τον Μαρινάκη. Τρομερό. Ανήκουστο. Δεν τον είπε εγκληματία, του λέει ότι έχει εγκληματική συμπεριφορά. Στο φινάλε, ο Μαρινάκης που απηύδησε με τη δηλητηριώδη συμπεριφορά του Αλαφούζου κατά των διαιτητών, δεν έκανε λόγο για «αδελφίστικη» συμπεριφορά, αλλά για «θηλυπρεπή» συμπεριφορά.

Αδερφή. Αδελφή. Αδελφός. Αδελφάτο. «Αδελφάκι» τι σημαίνει; Να προχωρήσουμε το φροντιστήριο. Είναι το πέος. Ο μικρός αδελφός του γαμίκου. Μέχρι εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Το παρατράβηξαν με τον Διαμαντίδη