ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ... ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Συμπαθητικός άνθρωπος ο 41χρονος Ανδρέα Στραματσόνι, όμως ακόμα δεν έχει πείσει στον Παναθηναϊκό. Κρίμα για την ομάδα αλλά και για τον ίδιον, ο οποίος όσο γίνεται πιο σύντομα θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία. Να συνεχίσει να κάνει τον προπονητή στην πατρίδα του.
Επιθυμία κάτι περισσότερο από ανθρώπινη. Κυρίως επαγγελματική. Μεγαλύτερη αξία έχει για έναν προπονητή να δουλεύει στην Ιταλία, παρά στην Ελλάδα και την Αλβανία.
Ο ίδιος, άλλωστε, ο Στραματσόνι είπε σε ιταλική εφημερίδα ότι ναι μεν στην Ιταλία δεν υπάρχει το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, όμως αυτός ελπίζει να ξαναβρεθεί σε ομάδα της πατρίδας του. Πώς, όμως, να προκύψει αυτό αν δεν παρουσιάσει έργο στον Παναθηναϊκό.
Δεν είναι μόνιμος στην Ελλάδα ο Στραματσόνι. Γιατί να έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός αν αύριο το παλληκάρι βρει καλύτερη θέση, στο πάγκο ομάδος κορυφής της Ιταλίας. Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να περπατήσει η συνεργασία με τον Ανδρέα. Να αποδώσει. Η ομάδα να παίζει μπάλα, που μέχρι σήμερα δεν παίζει. Και να πιάσει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Διαβάστε ακόμα: