ΤΟΝ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ, ΚΑΡΦΙ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Δεν τα λέει όλα ο Αλέξης Κούγιας. Λαλίστατος, καταπέλτης μπροστά στο μικρόφωνο, και είναι ατελείωτος σε ρεπερτόριο. Ανοίγει το στόμα του ο δικηγόρος και λέει, δεν σταματάει να λέει. Και δεν είναι από εκείνους που επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Ούτε λέει χωρίς να έχουν περιεχόμενο και όνομα όσα βγάζει μπροστά στην κάμερα, στο μαγνητόφωνο.

Δεν τα λέει όλα, όμως. Δικαιολογημένα. Δεν λέγονται όλα. Ποτέ. Και όσον αφορά τον Αλέξη Κούγια, τον ανεξάντλητο, δεν πρέπει να έχει παράπονο κανείς. Έχει πει τόσα πολλά.

Έβγαλε σε πηγαδάκι ο Κούγιας ένα «σχόλιο», μία «καυτερή» για τον παντοτινό φίλο του και αντίπαλο του Βίκτωρα Μητρόπουλο. Άλλος πολύ δυνατός πιστολάς αυτός. Που έκανε μεγαλειώδη επίδειξη δύναμης με το που μπλέχτηκε στις εκλογές της ΕΠΟ.

«Εγώ είμαι ο παίκταρος, εγώ ο Βίκτωρ Μητρόπουλος, όλοι οι άλλοι που κυκλοφορούν ως παρατρεχάμενοι στην πιάτσα είναι Β' και Γ' εθνική μπροστά μου. Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες, Αλαφούζοι και Μαρινάκηδες να ξέρουν πως όποτε θέλω μπερδεύω την τράπουλα». Αυτά είναι σα να λέει ο πρώην Βίκτωρας, που δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει, όμως είναι πάντα παρών.

Και ποια ήταν η μπηχτή του Κούγια; Ότι ο Βίκτωρας πρότεινε ονόματα για διοικούσα επιτροπή αντί της διοίκησης της ΕΠΟ, χωρίς να ρωτήσει προηγουμένως αυτούς που πρότεινε. Δήθεν ότι τον αναγνωρίζουν ότι έχει κύρος από τους Δομάζο, Σκαρτάδο,Καμάρα, Βαλαώρα κι άλλους. Ο Βίκτωρας, όμως, ξέχασε να προτείνει τον Πατσιαβούρα και τον Βαμβακούλα, οι οποίοι είναι απαραίτητοι κι αυτοί για διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό είναι το σχόλιο του Κούγια που δεν βγήκε στον αέρα.

Και το σχόλιο αποδυτηριάκια. Ο Βίκτωρ είναι ο μόνος που μπορεί να έχει στον ίσκιό του τον Κούγια.

Διαβάστε ακόμα:

Με ψηφοδέλτια τρυποκαρφιτσωμένα στις εκλογές