ΠΑΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΤΑ’ ΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ!

 

Ποιοί θα μπουν στο νέο κόλπο της ΕΠΟ; Εδώ σε θέλω. Ποιοί θα διοριστούν στη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας. “Διοικούσα Επιτροπή” την λένε, όμως η εν λόγω διορισμένη...επαναστατική επιτροπή θα διοικεί κανονικά όπως ο Σαρρής, καλή του ώρα, και ο Γκιρτζίκης, άλλος χαίρετε. Εδώ σε θέλω.

Δεν αφήνουν σε ησυχία τον σύντροφο Θόδωρο Θεοδωρίδη. Τον γραμματέα της UEFA, έναν λαμπρό νέο που διάγει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, γεννημένο διπλωμάτη και άτομο χαμηλών τόνων. Πάντα “πίσω”κρυμμένος ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη. Ποτέ μπροστά. Ποτέ στην πρώτη γραμμή της μάχης. Έτσι πήγε μπροστά ως παράγων ο Θου Θου, ο οποίος πλέον έχει ξεχάσει ότι υπήρξε άρρωστος γάβρος. Σήμερα “αλλοτριώθηκε”, είναι υπεράνω οπαδοσύνης.

Επί του θέματος. Και μετά τα μεσάνυχτα στον Θεοδωρίδη τηλεφωνούν από Ελλάδα κολλητάρια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ονόματα δεν λέμε. Όλοι παραμύθι φούρναρης στο όνομα της ομαδάρας τους ενδιαφέρονται να μπουν στην “Διοικούσα” της ΕΠΟ. Όλοι, βέβαια, ενδιαφέρονται για πάρτη τους. Όλοι.

Φοβερό! Ένα τηλεφώνημα στον Θόδωρο Θεοδωρίδη πέφτει από Ολυμπιακό μεριά, πέντε από ΠΑΟΚ! Οκτώ από ΑΕΚ! Δέκα από Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Στην τσέπη έχει το 80% η αντιπολίτευση στις εκλογές της ΕΠΟ