ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...

πηγή: Intime
 

Μου θυμίζει ταινία με τον «βλάχο» του ελληνικού σινεμά Κώστα Χατζηχρήστο το έργο στον Παναθηναϊκό, μετά το ξεβράκωμα στο Καραϊσκάκη. Δεν ήταν μόνον το 3-0 του Ολυμπιακού, ήταν και η θλιβερή και μελαγχολική παρουσία της ομάδας που διαχειρίζεται αγωνιστικά ο Στραματσόνι. Που την ελέγχει ο Τζιλμπέρτο Σύλβα. Που βοηθάει, που κάνει ο,τι μπορεί και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Μιλάμε για το εκλεκτόν επιτελείον. Έλειπε, όμως, από το team ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο πιο απαραίτητος. Που τελικά, βρέθηκε αφού χρειάστηκε ο διασυρμός στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Ο αγωνιστικός διασυρμός, ανεξάρτητα από το σκορ του 3-0 που ένας αξιοπρεπής Ολυμπιακός εύκολα θα το πήγαινε 6-0.

Σπύρος Βλάχος. Αυτός είναι το κρυφό ταλέντο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αναλαμβάνει καθήκοντα που λόγω...άλλων ευθυνών του αδυνατεί να ανταποκριθεί ο Σαραβάκος. Ο κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση, δηλαδή σε Αλαφούζο, και αποδυτηρίων θα είναι ο προερχόμενος από τη λαϊκή βάση του παναθηναϊκού κινήματος Σπύρος Βλάχος. Με τις καλύτερες ευχές.

Τελειώσαμε. Κάπως καθυστερημένα, όμως ρυθμίστηκε κι αυτή η εκκρεμότητα στον Παναθηναϊκό. Από μία άποψη, λοιπόν, στάθηκε «χρήσιμο» το 3-0 του Ολυμπιακού. Ανέδειξε ένα κενό στην ομάδα που πλέον καλύφθηκε.

Ποιός είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού και ο Μπιλ Δημητριάδης της ΑΕΚ μπροστά στον Σπύρο Βλάχο. Αυτόν χρειαζόταν η ομάδα για να μη ξαναχάσει 3-0 από την Στάνταρ στην Λεωφόρο και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με απόδοση απογοητευτική. Με Σπύρο Βλάχο θα φανεί η δουλειά του επίμονου κηπουρού Στραματσόνι και του ανοικτομάτη ελεγκτή Τζιλμπέρτο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο 12ος παίκτης του Παναθηναϊκού δέρνει