ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΜΠΙΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

πηγή: Intime
 

Φταίει ο διορισμένος, από την νέα τάξη πραγμάτων στην ΕΠΟ, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, που του έκαψαν το σπίτι. Ποιός άλλος να φταίει! Εδω υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Γνωστό. Πασίγνωστο. Και ο Γιώργος Μπίκας, το νέο αφεντικό στα κοράκια, τη μια δηλώνει την παραίτησή του και μετά από τρεις ημέρες την αποσύρει. Επόμενο να του κάψουν το σπίτι. Πλάκα μας κάνεις, ρε, Μπίκα;

Δεν σε θέλει, κύριε Μπίκα, η εγκληματική οργάνωση. Και εσένα και τον Τσαχειλίδη. Σας το «είπανε» με τον τσαμπουκά άγρια μεσάνυχτα στο σπίτι του Τσαχειλίδη. Και πολύ καλά κάνατε και παραιτηθήκατε. Επειδή θέλετε να διοικήσετε τη διαιτησία σ’ ένα πρωτάθλημα μπουρδέλο. Με μια αστεία κυβέρνηση. Χθεσινή και σημερινή.

Και η αστυνομία γνωρίζει ποιοί μπράβοι είναι στο pay-roll προέδρων oμάδων και ΠΑΕ. Και η δικαιοσύνη κοιμάται όρθια και δεν έχει ακόμα καθαρίσει τη μπουγάδα στις υποθέσεις που αφορούν παρανομίες και τρομοκρατικές ενέργειες της εγκληματικής οργάνωσης.

Βέβαια, έχει μία δικαιολογία η κυβέρνηση για τη φωτιά στο σπίτι του Μπίκα στην Χαλκιδική. Οι συριζαίοι έπαθαν ταράκουλο με την εκλογή του Τραμπ. Αποδιοργανώθηκαν. Αν έβγαινε η Κλίντον δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους τσακώνανε τους εμπρηστές.

Επιμένω. Φταίει ο Μπίκας που ανακάλεσε την παραίτησή του και πήρε στο λαιμό του τις ζημιές που έπαθαν διπλανά σπίτια από το δικό του.

Διαβάστε ακόμα:

Του ΠΑΟΚ το βιβλίο το... γράφει!