ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT!

 

Τι πλάκα είναι αυτή να...απειλεί η κυβέρνηση με ποδοσφαιρικό grexit. Ποιόν απειλεί, για να κάνουμε ταμείο. Την εγκληματική οργάνωση; Ανέκδοτο.

Φοβερίζουν οι Τσίπρες και οι Κοντονήδες τον αρχηγό, τους αρχηγούς της εγκληματικης οργάνωσης να...κάτσουν καλά διότι θα βγάλουν κόκκινη κάρτα στην ομάδα τους. Τις ομάδες τους. Δεν θα τις αφήσουν να παίζουν στην Ευρώπη. Το απόλυτο ανέκδοτο.

Κρατική επιχείρηση κάθαρσης με ...φοβέρες. Όχι με συγκροτημένη πολιτική παρέμβαση, για να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες όπου δεν έχει θέση η βία και η εγκληματική δράση στο ποδόσφαιρο.

Φιάσκο οι αποφάσεις επί Σύριζα. Δεν απόδωσαν η διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον. Ούτε το λουκέτο στις Θύρες των οργανωμένων. Ούτε τα χρηματικά πρόστιμα στις ΠΑΕ. Ολα αυτά που δεν υπήρχαν προ Σύριζα.

Επόμενο να μη φέρουν την ομαλότητα αποφάσεις κυβερνητικές που στόχο είχαν μόνον να...εντυπωσιάσουν. Να καταδείξουν την ...αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.

Τώρα, φθάσανε να σαλιαρίζουν μέχρι και το grexit. Ο ορισμός του ανέκδοτου.

Γιατί όχι να μην αποκλειστούν από την Ευρώπη οι ελληνικές ΠΑΕ. Γιατί όχι να μην το αποφασίσει η κυβέρνηση. Αρκεί η εν λόγω απόφαση να συνδιασθεί με συγκεκριμένο πακέτο μέτρων που θα επιτρέψουν στο πρωτάθλημα να αλλάξει σελίδα. Μόνον του το grexit δεν λέει τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ένοχος βρίσκεται μέσα στους «4» μεγάλους