ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝΕ ΟΙ «4» ΜΕΓΑΛΟΙ

πηγή: Intime
 

Πριν από 90 χρόνια περίπου φτιάχτηκε η ΕΠΟ. Η ομοσπονδία του ποδοσφαίρου. Μία ομπρέλα για όλα τα σωματεία. Ωπα!, τους έκοψαν τη φόρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
«Εμείς θα κάνουμε κουμάντο...».

Λέμε χοντρά πως έπαιξε το στόρυ. Μην αντιγράψουμε την ιστορία. Κάποια στιγμή, λοιπόν, πολύ πριν εξελιχθούν σε κοτζαμπάσηδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι δύο κορυφαίοι αρχισταυροφόροι της αμαρτίας, ξεκίνησαν να καπελώσουν το έργο.

Το δίδυμο του εγκλήματος πήρε από κοντά την ΑΕΚ, που ήταν σε δεύτερη μοίρα, τουρκοσπόρους τους έλεγαν τους αεκτζήδες, και κομουνιστές τους έλεγαν. Από την άλλη, και το ΑΕΚακι κάπου ήθελε να στηριχθεί, σε ξένες πλάτες. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πάλαι ποτέ ΠΟΚ, ένας άτυπος συνεταιρισμός Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Αναμενόμενη η συνέχεια. Οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου πήραν το επάνω χέρι στην ΕΠΟ, διότι οι μικρές ομάδες ήταν εκείνες που διπλάρωσαν τις μεγάλες. Ήθελαν την προστασία τους κι εύκολα παρέδιναν τη σφραγίδα τους.

Αφού, λοιπόν, η «συμμαχία» των τριών ομάδων του ΠΟΚ καθάρισε τη μπουγάδα, προχώρησαν στο παρακάτω. Να τσακωθούν μεταξύ τους! Και ο ένας από τους τρεις να προσπαθεί να την «φέρει» στους άλλους δύο. Πούστικα. Στο παρασκήνιο. Γιατί;

Να το πούμε κι αυτό. Το «Γιατί» οι μεγάλες ομάδες του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σκοτώνονται και δεν τα βρίσκουν ποτέ. Επειδή ΔΕΝ τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Επειδή
και ο οπαδικός κόσμος στην Ελλάδα ΔΕΝ ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο. Το ΜΟΝΟ που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Να κυνηγάνε να πάρουν ένα ελεεινό, ένα σκατένιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Να ερωτηθεί η εγκληματική οργάνωση για τον αντί - Μπίκα