Ο ΣΚΙΜΠΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

πηγή: Intime
 

Τον ζυγίζω για σοβαρό άτομο τον Γερμανό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε. Μιλάω για τον χαρακτήρα του. Και για τη συμπεριφορά του. Όχι για την προπονητική του αξία, ούτε για τη βαθμολογία της δουλειάς του στην εθνική ομάδα.

Ένα χρόνο στην εθνική είναι ο Σκίμπε. Άρα, έχει άποψη για το υλικό που βρίσκεται στην διάθεσή του και περισσότερο από τον καθέναν γνωρίζει αν πράγματι έχει τύχη αυτή η ομάδα, μ’ αυτούς τους παίκτες.

Ο Γερμανός είναι απογοητευμένος με την ομάδα του. Με την ομάδα μας, αφού μιλάμε για την εθνική της Ελλάδος μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι κουβέντες του Σκίμπε μετά το 1-1 με την Βοσνία. Με μία αντίπαλο δεύτερης γραμμής στην Ευρώπης. Μίλησε για...ποιότητα παικτών, αλλά άφησε κι άλλες μπηκτές για όσους γνωρίζουν να «διαβάζουν», να «ερμηνεύουν» τα λόγια κάποιου που...δεν μπορεί να μιλήσει ανοικτά.

Γι αυτό αναφέρθηκα στον χαρακτήρα του Σκίμπε. Ότι δεν είναι απατεώνας. Αν ήταν τέτοιος, τότε θα έβρισκε τρόπο να «κρύψει» τις σκέψεις του. Και αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος θα αμόλαγε τις γνωστές παπαριές. «Προχωράμε». «Κρατάμε το αποτέλεσμα». «Θα βελτιωθούμε». «Πιστεύω στους...παίκτες μου».

Διαβάστε ακόμα:

Τζαβέλλας, ο κακομαθημένος «βασιλιάς» της Τούμπας