ΚΑΛΩΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

πηγή: Intime
 

Ασόβαρος θα ήταν ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος αν δεχόταν να συζητήσει, στο ίδιο τραπέζι, με τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Της πλάκας άτομο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αν συμμετείχε στη σύσκεψη κορυφής των «4», με την παρουσία του πρόεδρου του Ολυμπιακού.

Μην τα ξεφτυλίζουμε όλα. Όχι τόσο παραμύθι. Τόσο ξεδιάντροπα. Εντάξει, ο δημόσιος βίος στην Ελλάδα παίζει πολύ φτηνά. Πολύ ρηχά. Κανένας σεβασμός. Καμία αξιοπρέπεια.

Για το καλό του ποδοσφαίρου παραμύθι φούρναρης ο Αλαφούζος στο τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη. Η απόλυτη κοροϊδία. Το αυτό ισχύει και για τον Μαρινάκη. Της γκράν σουξέ πρόκλησης να δέχεται να συνομιλήσει με τον Αλαφούζο. Ώπα,ρε!

Και τι έχει πει δημόσια ο Αλαφούζος σε βάρος του Μαρινάκη. Όχι τι έχει πει, αλλά δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην το έχει χρεώσει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Πέραν από τα όποια μπλεξίματα με την δικαιοσύνη που έχει ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος φόρα παρτίδα τον παρουσιάζει ως κακοποιό. Ως εγκληματία του ποδοσφαίρου, εκ συστήματος.

Ο δε Μαρινάκης, και δικαίωμά του, δεν πάει πίσω. Τα άντερά του έχει πει και ως Ολυμπιακός και με τα μέσα που ελέγχει για το ποιός κατά τη γνώμη του είναι ο Αλαφούζος. Λοιπόν;

Καλώς ο Αλαφούζος αρνείται να «συνεργαστεί» με τον Μαρινάκη για να...επανέλθει (!!!) η ομαλότητα στο πρωτάθλημα. Περίεργο, από την άλλη, που ο Μαρινάκης...ελπίζει ότι καλό θα βγει αν τα πει με τους άλλους «3» που τον έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Το παιδί που παίζει είναι ο Κωστάκης