Ο ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

πηγή: Intime
 

Σύσκεψη με τις «4» μεγάλες ομάδες, προτείνει ο εκπρόσωπος της FIFA. Είναι να σε πιάνουν τα γέλια. Αν δεν βάλεις τα κλάματα για το ότι κάποιος άσχετος με το ελληνικό ποδόσφαιρο όχι απλά κατουράει την κυβέρνηση, αλλά για το τραγικό σκηνικό:

Να κατουράει την ελληνική κυβέρνηση ο εν λόγω Κουτσοκούμνης και η ελληνική κυβέρνηση να του λέει: «Πολύ καλά κάνεις και μας κατουράς. Θέλουμε και χέσιμο...».

Γιατί να συναντηθούν τα αφεντικά των ανωνύμων εταιρειών Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Για να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα της διαφθοράς. Και να σταματήσει η δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πήρες πρέφα; Κουτσοκούμνης από FIFA μεριά και κυβέρνηση από Ελλάδα μεριά συμφωνούν. Ότι είναι της πλάκας το κράτος, το τρίο χάλια κυβέρνηση, δικαιοσύνη, αστυνομία. Τι να κάνουν αυτοί; Τι μπορούν να κάνουν. Το έργο μπαίνει στο ίσο δρόμο αν συμφωνήσουν Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης.

Τελειώσαμε! Καθαρίσαμε! Αρκεί αυτοί οι «4» να τα βάλουν κάτω και θα φτιαχτεί από το μηδέν πανέτοιμο το προϊόν κατ' ευθείαν για κατανάλωση. Το προϊόν ποδόσφαιρο.

Κι όταν τα βρούν οι «4», τότε και ο Τσίπρας θα δικαιωθεί που έλεγε ότι «Μπορούμε να σκοράρουμε και στο 93».

Διαβάστε ακόμα:

Παλαιοκοματικός παραμύθης και στην μπάλα ο Τσίπρας