Ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ... ΣΑΡΛΩ!

πηγή: Intime
 

Βραδιά Μίμη Δομάζου, του στρατηγού. Στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης. Ομιλητές Αριστείδης, Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, συμπαίκτες και κολλητοί φίλοι του στρατηγού. Και ο Γιώργος Λιάνης, που κάποια στιγμή ξέφυγε από τον προγραμματισμό της κουβέντας του αναφερόμενος στο πάθος, στο μέχρι σήμερα πάθος για μπάλα του 75χρονου και συνομίληκου του Δομάζου...

-Έχω εκλεγεί εννιά φορές βουλευτής. Έχω γίνει δύο φορές υπουργός. Είμαι δημοσιογράφος, δεν θα πω συγγραφέας, έχω γράψει βιβλία... Αν ρωτήσω τον εαυτό μου ποιό είναι αυτό που θα ήθελα περισσότερο, τι είναι εκείνο που περισσότερο γέμιζε τη ψυχή μου... Θα σας πω, όταν φορούσα το κοντό παντελονάκι και μαζί με τους συμπαίκτες μου έβγαινα από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο για να παίξω μπάλα.

Σημειώνω ότι ο και επί σειρά ετών δημιουργός πολιτικών εκδηλώσεων υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων στη Φλώρινα Γιώργος Λιάνης, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ηρακλέους.

Είπε και κάτι άλλο ο Λιάνης για τον Δομάζο στην εκδήλωση που διοργάνωσε η αντιδήμαρχος Κατερίνα Μουράντ, με αφορμή το βιβλίο, το Λεύκωμα της ζωής του Μίμη Δομάζου...

-...Ο βηματισμός και οι αλλαγές ρυθμού του Μίμη Δομάζου με τη μπάλα στα πόδια παραπέμπουν στη κινησιολογία του Τσάρλυ Τσάπλιν! Αν παρακολουθήσουμε σε video, όμως με ταχύτερη προβολή από την κανονική τον Δομάζο, εύκολα θα συμφωνήσουμε ότι μοιάζει στον κινηματογραφικό Σαρλώ.

Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι θάνατο βάζελος ο μπαμπάς Τριτσώνης