ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δεν μιλάς για πρόκριση του ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς. Εκτός κι’ αν συμμετέχεις σε κουβέντα καφενείου. Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.

Στόχος, λέει, του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους «32» του γιουρόπα. Δεν υπάρχουν στόχοι αν δεν έχεις ομάδα. Αξιόπιστη ομάδα, όχι αλλοπρόσαλλη, όπως ο ΠΑΟΚ. Με ποιά λογική να θέσεις στόχους αν η ομάδα το’ χει τόσο εύκολο να σε προδώσει. Να σου δείχνει και μία και δέκα φορές ότι δεν μπορείς να την εμπιστευθείς.

Ένας είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ. Να φτιάξει ομάδα. Μετά να το συζητήσουμε για το... στόχο του στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι το ρόστερ του. Οι μαλάκες και οι άσχετοι θα ζητάνε μεταγραφές, σε μία ΠΑΕ που είναι ανίκανη, δεν έχει εκπαίδευση επαρκή για να παρουσιάζει ομάδα.

Τι θα πει ομάδα; Εκείνη που παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της κι έχει σταθερή απόδοση. Ας φτιάξει, λοιπόν, πρώτα ομάδα ο ΠΑΟΚ και μετά, αν τον παίρνει για υψηλώτερους στόχους, να ενισχυθεί. Πρώτα, όμως, να φτιάξει ομάδα.

Κερδίζει απόψε την ομαδίτσα Σλόβαν και περνάει ο ΠΑΟΚ. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε. Επειδή είσαι ο ΠΑΟΚ, η ομάδα που κερδίζει εκτός την Φιορεντίνα και χάνει στην Τούμπα από μία Καραμπάχ. Και να κερδίσει την Σλόβαν, ο στόχος παραμένει ανοικτός. Να φτιάξει ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν βλέπει τον ΠΑΟΚ ως φιλανθρωπικό ίδρυμα