ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΤΗΣ «ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ»

πηγή: Intime
 

Περίεργο. Γενική συνέλευση έχουν προγραμματίσει οι κύριοι τις «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» η οποία μετά το καθεστώς-φιάσκο της πολυμετοχικότητας είναι. υποτίθεται, η «άρχουσα τάξη» στην ΠΑΕ. Όχι αυτή την ανοησία που λένε, στον σύλλογο, αλλά στην ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός.

Περίεργο να κάνουν γενική συνέλευση. Για ποιό λόγο; Θέλουν να ζητήσουν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; Να βελτιώσουν το σχεδόν ανύπαρκτο πλέον χαρτοφυλάκιο μετοχών τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ομάδα κέρδισε τον ΠΑΟΚ, πήρε και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Μπεργκ έβαλε το γκολ σε σλόου μόσιον, για να το απολαύσουν όλοι και τέλος πάντων, η ομάδα μπήκε σε ρυθμούς ηρεμίας. Αφού, λοιπόν, πέρασε η μπόρα γιατί αυτή η κινητικότητα, πιο σωστά η νευρικότητα του προεδρείου και των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Τα βάλανε με τον διευθύνοντα Σιωπήλη και την δικηγόρισσα Μπαλωμένου, μία χαρά κορίτσι που προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες.

Ο Στραματσόνι έκανε στη πάντα, αποχωρεί αθορύβως ο Βραζιλιάνος όσο αθόρυβη ήταν η «παρουσία» του Τζιλμπέρτο. Παρακάτω.

Δεν έχει παρακάτω μετά την επιστολή της Θύρας 13 κατά Αλαφούζου και τις ψιλές στον Κωνσταντίνου. Περίεργη, λοιπόν, και ...ανεξήγητη η ημιάγρια κατάσταση που επικρατεί στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» που μετά την αποχώρηση του Βαρδινογιανέικου, το 2012 το έπαιξε γερουσία και το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του... σωματείου Παναθηναϊκός, που όμως από το 1979 λειτουργεί ως εμπορική επιχείρηση, όχι ως μονάδα αποτοξίνωσης στερημένων ατόμων, ούτε ως πολιτιστικός σύλλογος δημοτικών χορών.

Διαβάστε ακόμα:

Ο μυστικός διάλογος του Ουζουνίδη με τον Μπεργκ