ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ

πηγή: Intime
 

Πατήσαμε, λέει, το 2017. Μαλακίες. Ακούς τον Αλέξη Κούγια και έρχεσαι στα ίσα σου. Προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα. Ποιο 2017; Είμαστε στο 1957. Και στο 1967. Συγκεκριμένα πράγματα. Να ξέρουμε τι λέμε, μιλάμε για τον περασμένο αιώνα, κι όχι τις τελευταίες δεκαετίες του.

«Σήμερα ήθελαν να μας ρίξουν κατηγορία» είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας αμέσως μετά το 2-1 επί της Βέροιας που είχε προηγηθεί εκτός έδρας. Σαν να ακούς κασέτα με πρόεδρο ομάδας του 1967. Και του 1977. Είναι δυνατόν να βγαίνει στον αέρα τέτοια κουβέντα σε σοβαρή ποδοσφαιρική κοινωνία; Με τίποτα. Σε πρωτάθλημα αξιοσέβαστο; Μόνο στο ελληνικό όπου η ηθική του είναι ακλόνητη και διαχρονική. Πάντα η ίδια.

Ποιοι, όμως, είναι αυτοί που ήθελαν να ρίξουν κατηγορία την Λάρισα; Στην πραγματικότητα αποκαλύπτω, ότι ουδείς έχει κάτι εναντίον της Λάρισας. Το κόκκινο πανί είναι ο Αλέξης Κούγιας. Αυτός τους κάθετε στο στομάχι. Σε ποιους; Ποιοι είναι αυτοί που δεν γουστάρουν τον Κούγια; Ε, αφού ο ίδιος ο δικηγόρος κωλώνει να ξεσκεπάσει τους εχθρούς του, γιατί να το κάνω εγώ;

Διαβάστε ακόμα:

Τότε οι μπαλαδόροι γεννιόντουσαν στην αλάνα