ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΝ... ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ποιος είναι αυτός ο Πασχαλάκης που σταμάτησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Που έδωσε την νίκη, σοκ στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ένας από τους 50 περίπου τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Άγνωστος. Εντελώς άγνωστος. Κι αφού δεν είναι γνωστός, όχι τόσο στον κόσμο αλλά και στις ΠΑΕ (!!!), θα είναι Η μαλακία κάποια ομάδα να τρέξει να τον πάρει από τα Γιάννενα.

Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι ο 27χρονος Αλέξανδρος Πασχαλάκης. ΕΝΑ παιχνίδι. Το ΈΝΑ δεν λέει τίποτα. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Συμβαίνει τερματοφύλακας να σου βγάλει τα μάτια σε έναν αγώνα και στην συνέχεια να αποδειχθεί Η πατάτα. Συμβαίνει.

Τον ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα, τον περνάς στο μικροσκόπιο αν σκέπτεσαι να τον κάνεις μεταγραφή. Πριν το συμβόλαιο είσαι υποχρεωμένος να τον παρατηρείς στα στάδια της εξελίξεώς του. Όχι να κάνεις τη μαλακία να τον πάρεις επειδή σε ένα ματς σου έκλεισε το σπίτι.

Μεγάλη απόδοση ο Πασχαλάκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι του ΠΑΣ εγκαταστάθηκαν στην άμυνα, οι παοκτσήδες υπό πίεση και νευρικότητα, μετά το γκολ που δέχθηκαν στο 17’, κυνηγούσαν την ισοφάριση. Και θα πουν οι άσχετοι της εξέδρας στους άσχετους της ΠΑΕ: «Είσαστε άχρηστοι, που δεν πήρατε χαμπάρι την κλάση του Πασχαλάκη».

Διαβάστε ακόμα:

Παίρνουν ποδοσφαιριστές από τις μικρές αγγελίες