ΤΟ BULLYING ΑΠΟ ΤΟ... ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

πηγή: Intime
 

Η προεδράρα τηλεφωνούσε στον παικταρά, όμως αυτός, η βεντετάρα της ομαδάρας, δεν απαντούσε. Α, έτσι; Τότε η προεδράρα σκέφθηκε να κάνει μια τσάρκα μέχρι τις καλές γειτονιές της Φιλοθέης, στην σπιταρώνα του παικταρά. Είχε μπράβους για παρέα ο Μάκης Ψωμιάδης, αυτός είναι η προεδράρα της ιστορίας, όπως κατήγγειλε ο Ντέμης Νικολαίδης, αυτός είναι ο παικταράς της ίδιας ιστορίας. Να, η κουβέντα σα σήμερα 11 Ιανουαρίου, το 2003, που έγινε μέσω του θυροτηλέφωνου της οικίας του Νικολαίδη.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο;

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: Γιατί να το σηκώσω; Είμαι στο σπίτι μου με φίλους και κάνω ό,τι θέλω.

ΨΩΜ.: Όταν σε παίρνω εγώ θα το σηκώνεις και θα μου ανοίγεις την πόρτα ό,τι ώρα έρχομαι στο σπίτι σου.

ΝΙΚ.: Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω στο σπίτι μου.

ΨΩΜ.: Είσαι πολύ μικρός για να μου κάνεις τέτοιες μαγκιές εμένα. Μόνο να ζητάς χρήματα ξέρεις. Ξενυχτάς, πιτσιρίκο, και δεν παίζεις μπάλα. Δεν θα σου δίνω τόσα χρήματα για να κοροϊδεύεις εμένα και την ΑΕΚ...

Τελικά, ο Ντέμης Νικολαίδης εμφανίστηκε στην είσοδο της οικίας του και σύμφωνα με τη μήνυση του, τον άρπαξε από το λαιμό ο Ψωμιάδης, ο οποίος τον απείλησε:

- Τελείωσες από την ΑΕΚ, κωλόπαιδο. Δεν έχεις θέση στο μαγαζί μου. Θα σε τελειώσω. Θα σου σπάσω τα πόδια. Και μην τολμήσεις να κάνεις σ’ εμένα καμία περίεργη κίνηση γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Γιατί να αναφέρουμε, γιατί να θυμόμαστε τέτοιες γραφικότητες, πέραν του αξιόποινου του πράγματος; Επειδή κάτι τέτοιες ιστοριούλες κι όχι οι φανφαρονισμοί, τα άδεια λόγια υπουργών και μεγαλομετόχων είναι που ζωγραφίζουν το προχθές, το χθες και το σήμερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμα:

Αλησμόνητο σύνθημα στο Καραϊσκάκη