ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

πηγή: Intime
 

Ζωντάνεψε το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι κυπέλλου του Άρεως με τον Ολυμπιακό. Κόσμος πολύς στο γήπεδο και η πολύ καλή εικόνα της ομάδας προκάλεσε εύκολα τη ψευδαίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει... συμβεί κάτι άσχημο και εφιαλτικό. Ο Άρης παραμένει μεγάλος, κανονικά συμμετέχει στο μεγάλο πρωτάθλημα, μάλιστα όταν παίζει αντίπαλος με τον πρωταθλητή και παίρνει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα που είδα έτσι το Κλεάνθης Βικελίδης… Vamos!» έγραψε στο facebook ο άλλοτε παίκτης του Άρεως Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός, βέβαια, δεν μπορεί να πει αυτά που αξίζει να προσθέσουμε με την ευκαιρία.

Πόσοι από τους θεατές του αγώνα Άρεως-Ολυμπιακού δεν πλήρωσαν εισιτήριο; Πόσοι ήταν οι τζαμπατζήδες, μάλιστα με την ευθύνη διοικητικών παραγόντων, πριν και νυν, της ομάδας. Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν την «ουρά» τους, 10-15 άτομα ο καθένας.

Και το ‘χουν καμάρι να βάζουν τζάμπα στο γήπεδο τους «δικούς» τους οι πρώην και νυν «παράγοντες», στην πραγματικότητα νταραβεριτζήδες της συμφοράς στον Άρη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ολυμπιακός άναψε τον εγωισμό των Αρειανών