ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Κανένας δεν περίμενε ότι η ΑΕΚ θα έχανε τα αβγά και τα πασχάλια τούτη την σαιζόν, μόλις λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Ε, όχι και κανένας! Όποιος βλέπει μπάλα και δεν μασάει τα λόγια του, τα είχε πει. Όπως ο αποδυτηριάκιας. Ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη και από τις ομάδες που είχε κερδίσει στο πρωτάθλημα. Ότι οι αγωνιστικές της αδυναμίες έκαναν κρα από μακριά.

Ξεχαρβαλωμένο ρολόι η ΑΕΚ. Άλλαξε δύο προπονητές και έψαχνε, αλλά δεν έβρισκε χειρόφρενο σε μια κατηφόρα χωρίς τέρμα. Επόμενο ήταν οι αεκτζήδες να τα έχουν με τον
Μελισσανίδη. Με ποιον άλλον να τα βάλουν; Θα δείξουν την πικρία τους στο αφεντικό.

Στο γήπεδο δεν βλέπανε την ΑΕΚ αλλά… κάτι άλλο. Ένα εφιαλτικό πράγμα που σου έκλεινε τα μάτια, να μη το δεις, άσε ότι δεν μπορούσε η ομάδα να πάρει αποτελέσματα. Δικαιολογημένη, λοιπόν, αντίδραση των αεκτζήδων να βράζουν για τον Μελισσανίδη. Για το δικό τους άνθρωπο, δηλαδή. Αυτόν από τον οποίον περιμένουν πολλά.

Άσε τι λένε οι εκτός ενωσίτικης Ιερουσαλήμ. Τον Μελισσανίδη τον αγαπάνε οι αεκτζήδες Δεν είναι μυστικό αυτό. Και τον πιστεύουν. Που να βρουν να βρουν άλλον τίγρη. Στο facebook ή στα γαριδάκια; Μήπως πέσουν από τίγρη σε κανα γατάκι. Μήπως σε κάποιον γραφικό, έχει μπόλικους ο μπαξές της πιάτσας.

Στο φινάλε δεν είναι κακό να βγάζουν τα παράπονά τους για τον Μελισσανίδη οι αεκτζήδες. Γιατί, όχι. Τον θέλουν καυλωμένο όπως τον ξέρουν. Να βγάζει αφρούς από το στόμα. Αυτά τα περίεργα τα καραμελίστικα «Να βάλει λεφτά» είναι ασόβαρα. Εντελώς. Μαλακιούλες σκέτες.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω. Και μετά το κύπελλο στη σκέψη των αεκτζήδων ο τίγρης τους φαίνεται… χαλαρός. Τι έγινε, ρε! Έσπασε το καλούπι; Που είναι ο κήλερ με τα δύο εξάσφαιρα κάτω από το τραπέζι; Ίσως συμβαίνει κάτι άλλο. Κάτι προσωπικό. Κάτι που δεν ξέρεις, που δεν λέγεται και γι αυτό ο Κοκκινιώτης σα να απουσιάζει από το ημισφαίριο της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ναι, άλλη ΑΕΚ, όχι λόγω Χιμένεθ!