ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Το είπε αεκτζής δημοσιογράφος. Και δημόσια, μάλιστα. «Απορώ γιατί συνεχίζει ακόμα στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς». Τι σημαίνει αυτό; Ένα νόμισμα με μια όψη. Γιατί δεν παραιτείται ο Μπάγεβιτς; Γιατί δεν τον στέλνει ο Μελισσανίδης;.

Δεν καταλάβατε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι ο Πογέτ και ο Κετσπάγια. Ο Μοράις και ο Χιμένεθ. Που όταν δεν περπατήσει η δουλειά τους θα πάνε στο καλό με την ευχή του Αγίου Φανούριου.

Να το πω αλλοιώς. Ο Μελισσανίδης επειδή εδώ και 25 χρόνια έχει εκτιμήσει το ποδοσφαιρικό μέγεθος Ντούσαν Μπαγεβιτς, μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ κρατάει μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ συνεργασία με τον Σέρβο, τον οποίον θεωρεί γνωριμία ζωής. Φιλία ζωής.

Δεν είναι ακριβώς ένα στέλεχος της ΠΑΕ ο Μπάγεβιτς, όσο «προεδρικός σύμβουλος», θα έλεγε κανείς. Όπως ο Μελισσανίδης στις επιχειρήσεις του συνεργάζεται με τεχνοκράτες
που βγήκαν από το Χάρβαρντ, σε επίπεδο συμβούλου, μ’ άλλον για θέματα ναυτιλιακά, μ’ άλλον χρηματιστηριακά κ.α.

Γνωστό ότι πολλοί, οι πιο σκληροπυρηνικοί αεκτζήδες, δεν γουστάρουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μην το περάσουμε από κόσκινο, να πούμε ότι δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα
τον θεωρούν «προδότη», «επαγγελματία», «φιλοχρήματο», «ξεπερασμένο», ό,τι.

Ο Μελισσανίδης, και με το μπαρδόν, έχει δική του γνώμη για την ποδοσφαιρική αξία και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του φίλου του. Τι να κάνουμε; Να του πούνε πως απαγορεύεται, πως δεν έχεις το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής, όχι τέτοια πολυτέλεια.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεταγραφές έχουν και το ανέκδοτό τους