ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Ρε, τον φουκαρά τον Μπερμπάτωφ. Δεν λέει να το βάλει κάτω, να παραδεχθεί ότι έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα ο κύκλος του. Κι όχι μόνον λόγω ηλικίας, τον περασμένο μήνα αποχαιρέτησε τα 36 χρόνια και ήδη περπατάει στα 37.

Καραφτιαγμένος είναι οικονομικά ο Βούλγαρος, έχει χοντρό πακέτο στην άκρη κι αυτό λειτουργεί ως «αντικίνητρο». Ό,τι έκανε στα γήπεδα, είναι παρελθόν, δεν πρόκειται να αναστήσει το όνομά του, την ποδοσφαιρική του ύπαρξη, επειδή βράζει μέσα του από το στραπάτσο που έπαθε στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλει να το χωνέψει, πως το τέλος του ήταν τόσο άδοξο.

Αυτό λέει στους δικούς του. Και κυνηγάει μια ρεβάνς στην καραξεφτύλα που έφαγε στον ΠΑΟΚ. Γι΄ αυτό ψάχνεται στην... Αγγλία, αν είναι δυνατόν! Δύο και τρείς μάνατζερ προσπαθούν να τον σπρώξουν, έστω και σε ομάδα εκτός πρέμιερ ληγκ.

Ρε, μήπως συμβαίνει το άλλο. Μήπως ο Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ θέλει να βρει άλλα... αδέλφια! Θυμίζω πως όταν ήρθε θριαμβευτικά στην Θεσσαλονίκη είπε τη μεγάλη κουβέντα που την άκουσαν τρισευτυχισμένοι οι παοκτσήδες. Είμαστε αδέλφια!

Αν κλείσει στην Νιούκαστλ θα πει το ίδιο στους οπαδούς των ανθρακωρύχων; Κι αν το πει, μήπως τον καρβουνιάσουν.

Διαβάστε ακόμα:

... ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡ ΣΤΑΝ