ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Προβλήθηκε έντονα από τα μέσα που επηρεάζει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού η... δικαίωση του, λέει, με απόφαση δικαστική. Παραμύθια.

Απόλυτη δικαίωση, λέει, για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό η απόφαση του διοικητικού εφετείου Αθηνών που ακύρωσε απόφαση- σκάνδαλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Παραμύθια.

Δεν υπάρχει καμία δικαίωση. Και γιατί είναι σκάνδαλο μια απόφαση κάποιου δικαστικού οργάνου με όχι, για το ίδιο θέμα, η προηγούμενη απόφαση, επίσης δικαστικού οργάνου; Υποτίθεται ότι εκεί στην Ε.Ε.Α. δικάζουν, αποφασίζουν με βάση δεδομένα και δεν παίζουν Θανάση, ούτε παρακολουθούν τσόντα.

Ο Μαρινάκης «πειθάρχησε» στην απόφαση της Ε.Ε.Α.; Όχι! Την έλαβε υπ’ όψιν του; Όχι! Την έγραψε κανονικά. Σα να μην τον υποχρέωσαν, από όργανο νόμιμο, να ενεργεί έτσι κι όχι αλλοιώς ως μεγαλομέτοχος και πρόεδρος στην ΠΑΕ.

Θεμιτό ο Μαρινάκης να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ανατρέψει την απόφαση της Ε.Ε.Α. Άλλο αυτό! Και το ότι τα κατάφερε, ότι απαλλάχθηκε, δεν σημαίνει ότι... δικαιώθηκε. Όπως δεν σημαίνει ότι... καταδικάστηκε, ότι θεωρήθηκε εγκληματίας, επειδή η Ε.Ε.Α. του έβαλε πρόστιμο.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;