Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

 

Αρκετά καλό παιχνίδι έκανε στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε να φύγει με τρίποντο. Μέχρι εκεί! Για μάπες είναι όποιος μιλάει για... νέο ξεκίνημα, ότι τώρα άρχισε να... φαίνεται η δουλειά του Ουζουνίδη.

Κατανοητή η ... ανάγκη να πουλήσουν ελπίδα οι της πλάκας γραφιάδες, όμως κι’ αυτό το...καθήκον θέλει τη μαστοριά του. Όχι τόσο ξετσίπωτα. Μόλις προχθές έβραζαν για το χάος στον Παναθηναϊκό. Ώπα, ρε. Δεν πάει, ρε, από τη μια στιγμή στην άλλη, μία ομάδα, η κάθε ομάδα να είναι διαφορετική διότι ίσως ένα(!) παιχνίδι την βοήθησε να φανεί... διαφορετική.

Ατάκα μετά το 1-1 στα Γιάννενα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ένα καινούργιο φιρμάνι κατά της διαιτησίας. Περίεργο! Περιεργότατο!!! Τι λέει ο απλά σκεπτόμενος μετά τη νέα οργισμένη και επιθετική δημόσια τοποθέτηση του Παναθηναϊκού; Ότι εγκλήματα από τα κοράκια γίνονται και χωρίς να παίρνουν εντολή από την εγκληματική οργάνωση!

Για εγκλήματα μιλάει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα στο αντικανονικό γκολ του ΠΑΣ. Δεν απέβαλλε με κόκκινη παίκτη του ΠΑΣ. Δεν έδωσε πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΣ. Εμποδίστηκε να σκοράρει ο Παναθηναϊκός με λανθασμένες αποδείξεις οφσάιντ.

Για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος μιλάει ο Παναθηναϊκός, ότι είναι ντροπή τέτοιες διαιτησίες κι όλα αυτά τα ενισχύει με επίδειξη των σχετικών φάσεων. Αρα;

Το συμπέρασμα που λέγαμε. Ότι ο διαιτητής, κι όχι με ανθρώπινα λάθη, φέρνει όποιο αποτέλεσμα γουστάρει, παρά το ενταφιασμό της εγκληματικής οργάνωσης.

Ποιά εγκληματική οργάνωση; Δεν υπάρχει πλέον! Ούτε καν την αναφέρει στη διαμαρτυρία του ο Νο1 εχθρός της εγκληματικής οργάνωσης, ο Παναθηναϊκός.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!