ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ!

 

Ιβάν Σαββίδης. Ήρθε στην Ελλάδα με τα πακέτα του. Και ως επιχειρηματίας που μπορεί να βοηθήσει την ελληνική οικονομία, πιθανότατα να φέρει βόλτα την κυβέρνηση. Όχι, όμως, και τον Βασσάρα! Τον Κύρο Βασσάρα, το πιο δυνατό χαρτί της διαιτησίας.

Ούτε ο Αλαφούζος του Παναθηναϊκού, ούτε ο Μελισσανίδης της ΑΕΚ, άλλα δύο βαρειά ονόματα, γουστάρουν τον Βασσάρα, ο οποίος τυπικά δεν έχει... σχέση με την ελληνική διαιτησία. Έλα, όμως, που άμα κάνει κέφι κουμαντάρει όλο το σύστημα!

Αρχιδιαιτητής στην Ρουμανία είναι ο 51χρονος Κύρος Βασσάρας. Αρχιδιαιτητής και στην Μαλαισία! Πήρες πρέφα; Ο άνθρωπος από υψηλά διεθνή κλιμάκια έχει αναγνώριση της μεγάλης αγάπης του και της πιο μεγάλης επαφής με το αντικείμενο. Με την διαιτησία.

Σήμερα, ο Βασσάρας είναι... τίποτα στην ΕΠΟ. Ούτε αξιολογεί διαιτητές, ούτε επιλέγει, ούτε ορίζει σε παιχνίδια. Ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, επίσης εκπαιδευτής της UEFA, και μέλος της Επιτροπής Ταλέντων της FIFA, είναι υπεράνω όλων στην Ελλάδα! Τώρα, γιατί η πλευρά των τριών αφεντικών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον θεωρούν εκφραστή του «παλαιοκομματικού» πνεύματος στην ΕΠΟ, είναι μια ιστορία αρκετά... προκλητική για κουβέντα.