ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΙΒΑΝ- ΤΙΓΡΗ- ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Ούτε μία φορά δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης, οι τρεις «σύμμαχοι». Ούτε μια φορά δεν συναντήθηκαν, τουλάχιστον οι εκπρόσωποι Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ''συνεργασίας'' τους προκειμένου να γίνει η αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Για ποιά, λοιπόν, συμμαχία μιλάνε τα μήντια; Που πρόσφατα ανακάλυψαν πως υπάρχουν... προβλήματα στην εν λόγω ανύπαρκτη, στην πραγματικότητα, συμμαχία εναντίον του Μαρινάκη.

Ο Αλαφούζος πρώτος ξεκίνησε τον πόλεμο στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Και πως το ξέρουν ότι η κόντρα των δύο προέδρων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι μόνον ποδοσφαιρική; Μήπως έχουν... άλλα προηγούμενα μεταξύ τους.

Μήπως ο Μαρινάκης έφαγε την γκόμενα του Αλαφούζου. Όχι, δεν ισχύει αυτό. Και οι δύο είναι πιστοί στην γυναίκα τους, αποφεύγουν τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Μήπως παίζει κάποια διαφορά εφοπλιστική, επιχειρηματική, οικονομική ανάμεσα σε Μαρινάκη από τη μία και από την άλλη σε Αλαφούζο- Μελισσανίδη. Πώς μπορούν να γνωρίζουν ότι οι μετωπικές συγκρούσεις τους είναι αποκλειστικά ποδοσφαιρικές. Διαιτητικές.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Από την πλευρά τους οι Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος έχουν πολλά που καταλογίζουν στον Μαρινάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι... σύμμαχοι. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Δεν υπήρξε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ... ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ