ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ... ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

 

Η μεγάλη ντροπή του πρωταθλήματος εδώ και μισό αιώνα. Να πονηρεύονται όλες οι ομάδες για τον... διαιτητή. Εκ των προτέρων. Πριν τον αγώνα. Ότι είναι στημένος. Με την εντολή να τους σφάξει.

Μιλάμε για έθιμο! Ακόμα κι αν γνωρίζουν, είναι σίγουροι ότι το κοράκι είναι αγγελούδι, οι πονηροί των ομάδων φτιάχνουν... στημένο κλίμα. Να υποχρεωθεί ο διαιτητής να τους ευνοήσει για να... διαψεύσει ότι είχε σκοπό να τους αδικήσει. Το πιο εύκολο αυτό. Οι ομάδες μέσω των μήντια εμφανίζουν επιτόπου το σκηνικό του δημοσίου θεάματος, όπως τους περιμένει η λαιμητόμος. Τη δουλειά την αναλαμβάνουν οι λειτουργοί του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στο όνομα της... δικαιοσύνης, της ισότητας, της εξυγίανσης, της κάθαρσης.

Περίεργο και σπάνιο να μη δυσφημείται το ποδόσφαιρο από τις ίδιες τις ΠΑΕ, παραμονες ντέρμπυ. Να, που παίζει η έκπληξη για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αύριο στο ΟΑΚΑ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα επιλήψιμο με τον ορισθέντα Αθηναίο Τάσο Παπαπέτρου.

Και να σκεφτεί κανείς ότι μ’ αυτόν διαιτητή, τον 32χρονο λογιστή, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ δεν έχουν κάνει... ταμείο. Τρία ματς με τη σφυρίκτρα του Παπαπέτρου ο ΠΑΟΚ, τρείς ήττες! Τρία ματς και η ΑΕΚ, καμία νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ